0
(Web)shoptips Feesttips LIFESTYLE

Dress Up Party

In het voorjaar organiseren we voor ons Frauke een supercool Groeifeest, net zoals we dat voor Kobe deden. Een Groeifeest, wasda? Wel dat is een geweldig alternatief voor een communiefeest, je kan er alles hier over lezen. Omdat ik alles lekker vroeg in orde wil hebben, beloofde ik gisteren aan ons Frauke dat we er een leuke meisjesnamiddag van zouden maken om haar feestoutfit al bij elkaar te gaan shoppen.

Ik vernam via via dat je bij Fred & Ginger een stylingsessie naar aanleiding van je communie-of lentefeestoutfit dus dat leek ons een prima ideetje.

Zo gezegd zo gedaan, we reden richting Leuven (omdat we die dag ook een afspraak hadden bij een kinderneuroloog in Gasthuisberg voor Fraukes migraine) en werden hartelijk ontvangen door twee vriendelijke madammen bij Fred & Ginger Leuven. Heerlijk winkel, heerlijke madammen! Frauke werd helemaal op haar gemak gesteld en kon naar hartenlust kleurrijke kleding kiezen die helemaal bij haar paste. Hoe kan het ook anders? Fred & Ginger is gemaakt voor ons meisje, vind je ook niet?

Omdat ons Groeifeest op een unieke buitenlocatie doorgaat, is een outfit met gele laarzen gewoon de max! Frauke stond er en vond het de max om enkele nieuwe outfits te passen en te showen. Vrolijke rokjes, kleedjes, kniekousen…het past haar allemaal perfect.
Benieuwd voor welke outfit ze uiteindelijk koos? Wij zijn alvast fan en we kunnen al niet meer wachten om deze outfit te showen aan gans de familie!

Stylingsessie bij Fred & Ginger
Wil je zelf zo’n leuke stylingsessie doen bij Fred & Ginger? Zeker doen! Ik denk dat je er nog heel de maand februari en maar terecht kan. Oh ja, bij aankoop van €150 krijg je een vijgenboompje cadeau dat met je kind kan meegroeien. Perfect als aandenken voor Fraukes Groeifeest dus, geweldig origineel Fred & Ginger!

Tip: kijk eerst online al eens naar de feestcollectie voor je naar de winkel gaat. Dan gaat het in de winkel eens zo goed om te kiezen.

Wordt vervolgd.
Kom binnenkort zeker nog eens kijken voor het vervolg van ons Groeifeest.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.