0
KINDERKOST

Workshop o’clock: met een gezonde lunchbox op pad

„Mamaaaaaaa mag ik weer zo’n gezonde brooddoos meenemen naar school?”

Droom je er ook van dat je kind dit straks tegen je zegt en veel gezonder en gevarieerder eet op school dan dat het dan nu doet? Volg dan onze leuke workshop ‘Een gezonde en leuke brooddoos maken’.

Ik ga samen met jou aan de hand van een bentobox aan de slag om voor jouw kind een gezonde lunchbox klaar te maken. Tijdens de workshop krijg je massa’s tips & tricks om heel snel de overgang te maken van je oldschool brooddoos met boterhammen en charcuterie naar een healthy lunchbox boordevol gezonde alternatieven die je mits een goede voorbereiding in no time klaarstoomt. Samen ga je aan de slag en leer je een aantal gemakkelijke broodvervangers te maken én je krijgt een handig boekje en weekplannertje mee naar huis zodat je thuis direct aan de slag kan.

Wanneer?
Woensdag 12/02/2020 bij mij thuis in Puurs (Breendonk) : de Valentijnseditie

Donderdag 20/02/2020 bij mij thuis in Puurs (Breendonk)

Kostprijs: €45/per persoon (*)

Geïnteresseerd? Stuur dan snel een mailtje naar info@leukewereld.be ‘Inschrijving gezonde lunchbox xx (datum)’ met daarin je naam, adres en e-mailadres en de voorkeursdatum. Daarna krijg je van mij een mailtje met de bevestiging en de voorwaarden voor je inschrijving.

* Minstens 6 deelnemers per workshop anders gaat hij niet door.

Volg jij ons al via @kinderkost op Instagram? Daar deel ik regelmatig leuke lunchboxtips.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.