Samenwerkingen


Lieve Leuke Wereld-lezers,

Leuke inspiratie voor mama’s en mini’s. Het is de rode draad doorheen mijn blog maar ook in ons dagelijks leven probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te beleven. Zo authentiek en zo echt mogelijk. En dat probeer ik ook zoveel mogelijk door te trekken in mijn blog.

PR-bureaus, webshops, reisorganisaties, grotere bedrijven weten ons steeds vaker te vinden want sinds een aantal jaren puilt mijn mailbox dagelijks uit met aanvragen voor leuke samenwerkingen, het organiseren van give-aways, product reviews enzovoort. Onmogelijk om op elke aanvraag in gaan, want dan zou mijn blog waar ik zoveel tijd in stop één grote reclameblog worden en dat wil ik absoluut vermijden.

In de eerste plaats wil ik jullie, mijn liefste lezers, vooral blijven inspireren met leuke ideetjes, DIY-tips, uittips, adresjes, leuke reizen en verhalen over wat wij beleven met onze kroost. Leuke dingen die wij in ons gezin ook echt leuk vinden, want daar gaat mijn blog tenslotte over?

Over het algemeen krijg ik zeer positieve reacties van jullie. En die geven mij nog meer energie én goesting om verder te doen waarmee we bezig zijn. Met hart en ziel werk ik dagelijks aan mijn Leuke Wereld. Ik schrijf ‘werken’, want een goed draaiende blog onderhouden, daar kruipen wel wat uurtjes van mijn kostbare tijd in (vraag dat maar aan mijn Lief en de rest van mijn kroost). Foto’s maken, research, blogposts voorbereiden, plannen, leuke ideetjes zoeken, schrijven, mailtjes beantwoorden, reacties modereren, noem maar op. En daar mag wel ‘iets’ tegenover staan.

Wanneer er leuke samenwerkingen mijn pad kruisen in de toekomst, zal ik ze zeker omarmen, maar ik zal het jullie wel altijd vertellen door onderaan de blogposts te schrijven dat het om een samenwerking gaat. Waarom geen jonge startende ondernemers of duurzame toffe merkjes steunen? Of waarom geen originele adresjes, webshops, producten die passen bij ons gezin bekend maken zodat jullie er mee van kunnen genieten?
En…ik zal evengoed blijven schrijven over dingen die niet gesponsord zijn maar die ik gewoon wil delen met deze leuke wereld om mij heen zodat jullie kunnen blijven terugkomen met een goed gevoel.

Liefs,
Lobke

Voor informatie, persvragen of samenwerkingen kan je een mail sturen naar info@leukewereld.be

Meer weten over mijn werk als freelancer? Dan mag je mailen naar lobkegielkens@me.com


Ondernemingsnummer 0833.800.320

Foto: Yves Schepers