0

Over mij

Lobke Gielkens  

Moorstraat 28
2870 BREENDONK

info@leukewereld.be
lobkegielkens@me.com

Lobke Gielkens – BTW BE 0833 800 320


Dit zeggen anderen over mij:

“Bestond er een vrouwelijke variant van ‘Jan Modaal’, het was wellicht een ‘Lobke’.
Want Lobke Gielkens, dat is jij en ik. Gewoon een moeder, gewoon een vrouw, gewoon een collega, gewoon een vriendin. Iemand die timmert aan haar weg, maar dan openlijk. Dat maakt haar blog en schrijfsels zo herkenbaar en dichtbij. Geen poespas, geen glitter, geen schone schijn. Maar tegelijk is Lobke zoveel meer: ze is kleurrijk, sociaal, energiek, creatief…Dus als je Lobkes blog komt lezen, laat dat dan de reden zijn. Een kleurrijke wandeling door het gewone leven. Opliftend, inspirerend en glimlachverwekkend. Schoonheid ziend waar zij is. Lees en geniet mee, find your inner Lobke!”

geschreven door de ogen van Soetmin Demedts, schrijfster van de razend populaire blog www.vernejasper.com.

“Onvoorwaardelijke hartsvriendin, trotse mama, gevoelig diertje, no nonsense girl, steeds boordevol ideeën, impulsief beslissertje, feestbeest bij uitstek, vlot schrijvertje, luisterend oor voor velen, familiemens, koppig doorzettertje, creatief duizendpootje, natural beauty, DIY-babe, kortom: TOPWIJF!”

geschreven door mijn best friend forever Leen De Cock

“Als bezitter van een creatieve geest weet ze daar verdomd goed mee om te gaan. Ze staat achter haar plannen en is een doorduwer. Ze heeft haar hart op de juiste plaats en weet al behoorlijk goed de belangrijke dingen des levens van de futiliteiten te onderscheiden, zeg maar relativeren. Ik ben zeer fier op haar en hoop dat ze zo verder doet.”geschreven door mijn liefste mutti

“Lobke, Mijn creatieve zus. Samen hebben we al heel wat meegemaakt en we kennen elkaar door en door. Daarom weet ik dat jij een topdame bent! Dat je je dromen waarmaakt en weet wat je wil. Een paar woorden over je schrijven is moeilijk, omdat je niet in een paar zinnen te omschrijven bent. Maar ik kan je zeggen dat je met je leuke wereld een mooi voorbeeld stelt van hoe een wereld eruit zou moeten zien voor iedereen. Je gezinnetje heeft geluk met jou als mama en je weet dat ik heel graag het meetje ben van je kinderen!”

geschreven door mijn liefste zus Femke

sfeerbeeldvakantie

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is dus Lobke Gielkens! Misschien ben je mijn naam al eens tegengekomen in leuke (online) magazines zoals Femma, Maison Slash, Steps, La Maison Victor waar ik vol enthousiasme als (freelance) journaliste voor werk.

Toen ik voor de eerste keer zwanger werd, opende er zich een hele nieuwe, soms stresserende (we gaan daar niet over liegen), maar vooral ook leuke wereld. Ook al is mijn leven duizend keer drukker sinds ik moeder ben, de oprechte moedergevoelens waar iedereen het over had, waren meteen aanwezig. Oh ja, ik heb mijn roeping gevonden!

Het duurde dan ook niet lang voor ik nog eens zwanger werd en tegelijkertijd werd ook dit blogkindje Leuke Wereld geboren in 2012. Ik wilde zo graag dat fantastische gevoel van mijn leven in mijn buik neerpennen en aan de wereld verkondigen. Leuke en minder leuke reacties van andere mama’s die zich herkenden in mijn verhalen, deden mij alleen maar meer zin krijgen om te blijven schrijven over alle bijzondere dingen die ik spotte binnen en buiten mijn gezin.

Toen ik zwanger was van mijn dochter, werd ik gebeten door de zeer besmettelijke naaimicrobe. Als klein meisje was ik al graag creatief bezig, maar Kobe en Frauke gaven mij nog meer reden om met weinig leuke dingen te creëren, online tonnen inspiratie op te doen en daar dan ook nog eens over te schrijven. Stof genoeg om er een boek over te maken. En dat heb ik dan ook gedaan.

sfeerbeeld
In het najaar van 2013 werd mijn eerste boekenkindje Het Leuke Mamaboek geboren, in juni 2014 kwam mijn tweede boekenkind Het Leuke Vakantieboek ter wereld en in 2016 volgde Happy Kids, een derde boek met meer dan 100 leuke uit-en thuistips.

In maart 2017 werd ik voor de derde keer mama van baby Mil en eindelijk heb ik het gevoel dat ons gezinnetje compleet is!

Creativiteit is wat mij drijft. Eigenlijk zou ik willen dat er meer dan 24 uur in één dag waren om al mijn passies te kunnen doen naast mijn drukke wereld als werkende mama én het mamagement van mijn gezin. Koken, zelf leuke dingen maken, tijd voor mijn lief en mijn gezin maken, een beetje sporten, online inspiratie opdoen én schrijven. En soms wil ik gewoon ook op de pauzeknop duwen en gewoon mezelf zijn. Op mijn blog bundel ik het allemaal onder de categorieën: DIY, Mama & Mini, Leuke uitjes en Leuke shops.

Heb je een leuke schrijfopdracht voor mij? Heb je een idee en wil je graag samenwerken? Of wil je een workshop uit Het Leuke Mamaboek of Het Leuke Vakantieboek volgen of organiseren? Heb je iets leuks mee te delen? Mail mij.

We kunnen ook vriendjes worden op InstagramFacebook of Pinterest. Of je kan mij ook gewoon volgen via Bloglovin‘.
En oh ja, sinds kort kan je op Leuke Wereld ook adverteren. Contacteer mij voor de voorwaarden.

Enjoy!

Copyright foto’s: Mieke Dalle – De Klikmobiel

Copyright eerste foto: Glenn Minten

CONTACT: Leuke Wereld – Moorstraat 28 – 2870 Breendonk – BE 0833 800 320

2 Comments

 • Reply
  Lotte
  februari 2, 2015 at 7:54 pm

  Beste, ik vind jouw blog heel leuk en daarom heb ik jou genomineerd voor de Liebster Awarard! Fijne avond.! Groetjes Lotte

 • Reply
  Robert Van Loo
  april 8, 2016 at 7:41 am

  Beste Lobke,
  Onlangs ontdekte ik via Google uw blog en meer informatie over uw boek “Happy Kids”
  Zelf hou ik de website Agenda Brugge bij : http://www.agendabrugge.be/
  Ik vond het een leuk onderwerp om te plaatsen onder de rubriek “Familie” :
  http://users.skynet.be/bruggelink/uibfamilie.html
  Mijn vrouw en ik hebben vier kleinkinderen, en ik ben ervan overtuigd dat ze in het overweldigende aanbod zeker iets naar hun gading zullen vinden.
  Proficiat met dit initiatief en doe zo voort!
  mvg
  Robert Van Loo

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.