0
LIFESTYLE Uncategorized

Sjieke Dinges

Sjieke Dinges
“Mama, zo ben ik toch sjiek hé?!” Het is een zinnetje dat onze Kobe meermaals zegt wanneer hij iets nieuws aan heeft! Net zoals het zoontje van Leen, de vrouw achter leuke webshop Sjieke Dinges!

Toen ik op zoek was naar nieuwe winterschoenen voor Kobe, kwam ik terecht bij deze webwinkel en ik dacht meteen: WOW, die zijn goed bezig!

Leen Lemberechts had nooit gedacht dat mode een echte passie van haar zou worden. Tot ze twee kinderen kreeg en ze het plots wel heel belangrijk vond dat haar zoontjes er mooi gekleed bij liepen. ‘Ik was zo’n typische mama die ging shoppen voor haarzelf, om dan thuis te komen met zakken vol kinderkleren’, lacht ze. ‘Maar omdat ik te weinig tijd had om er geregeld op uit te trekken, zocht ik mijn heil in online shoppen. En na een tijdje begon ik ook de kleertjes die te klein geworden waren voor mijn zoontjes online te verkopen. En dat liep zo goed dat langzaamaan het idee groeide om met een eigen webwinkel te beginnen,’ vertelt ze hier.

Een snelle levering, alles netjes verpakt en een duidelijke communicatie, dat zijn sleutelbegrippen voor Leen haar webshop! De merken die ze aanbiedt vindt ze zelf ook superleuk: haar topfavoriet is Molo! Hier worden vooral de merkjes Beau Loves, Six Hugs & Rock’n Roll en Le Big erg gesmaakt!
IMG_6994
Wat ik zelf super vind aan deze webshop is de kinderschoenencollectie met schoentjes van Maa, echt een topmerk kinderschoenen die in Spanje met de hand gemaakt worden)! Met de (uitneembare) lederen binnenzool, stevige hielomsluiting en slijtvaste rubberen zool heb je een kwaliteitsvolle handgemaakte schoen aan de voet en Kobe vindt ze supercooooooooool! Want ja, alles moet cool zijn tegenwoordig bij hem!
IMG_6341

Schermafbeelding 2015-09-04 om 08.51.06

Schermafbeelding 2015-09-04 om 08.50.28
Ook leuk om weten: vandaag en morgen doet Sjieke Dinges stockverkoop: hun OUTLET aan ronde prijzen! En je kan de wintercollectie 2015-2016 komen voelen, bekijken en ervan genieten! Een MEET & GREET met hun nieuwe merken:
PLAY UP + SMALL RAGS + BEAU LOVES + SIX HUGS & ROCK ‘N ROLL + terug van weggeweest : LEBIG met de FLASH COLLECTION boordevol zachte kleuren!

PLACE TO BE? 
Hun tijdelijke-huisje-voor-nog-een-jaartje : Het SJIEKEDINGES.BE-HQ in de Pandhoevestraat 20, Baal City.

WANNEER? 
VRIJDAGAVOND 4 SEPTEMBER –> 19-22 uur
ZATERDAG 5 SEPTEMBER –> 10-16 uur

BUBBLES & CANDY in the house. BANCONTANT also 😉

LIKE HUN FACEBOOKPAGINA en/of VOLG HEN OP INSTAGRAM!

Wat zijn jullie favorietjes uit de webshop?

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  An_nononsonsmoms
  september 4, 2015 at 7:31 am

  Ik ga vanavond ook naar haar stocksale. De bubbels neem ik er dan graag bij. Leen is echt een toffe madam. Al heeft ze wel maar twee kinderen en geen vier 😉

 • Reply
  Anoniem
  mei 2, 2016 at 7:12 am

  waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaéaaaaaaaaaaaaaw heel erg mooi

 • Reply
  Anoniem
  mei 2, 2016 at 7:13 am

  wat mooi seg

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.