0
EROPUIT Op reis met kinderen

Masterclass: Zweden met kinderen

In deze masterclass verklap ik je alle insights, tips, adresjes, lijstjes, pareltjes die je niet mag missen voor je naar Zweden vertrekt!

“Lobke, mag ik eens iets vragen? Hoe begin je aan een reis naar Zweden met kinderen?”
Deze vraag krijg ik dagelijks in mijn inbox dus ik besloot om er eindelijk iets mee te doen! Op 30/06/2022 geef ik nog eens een live webinar over reizen naar Zweden met je kinderen. Daarnaast krijg je van mij een e-book met alle insight tips, adresjes met links naar Google Maps, lijstjes, recepten en routes. Kortom, je krijgt alles wat je moet weten om aan je droomreis te beginnen. Bovendien word je lid van onze besloten Facebookgroep ‘Zweden met kinderen’ waarin we tips blijven delen en elkaar blijven inspireren.

Waarom wil je dit niet missen?

Tijdens dit webinar deel ik gedurende 1,5u al mijn insight tips die ik gedurende de afgelopen jaren verzamelde om aan je grote reis naar het noorden te beginnen! 

Van de leukste kampeerplekken (ja, die zijn er heel veel in Zweden!) tot pareltjes die je moet bezocht hebben in dit prachtige land. Van de leukste adresjes, activiteiten om met kinderen te doen tot routes en manieren om in Zweden te geraken. Bovendien krijg je na afloop een extra dik e-book waar ik alle info, tips, adressen, meeneemlijstjes en kampeerrecepten in deel zodat je het niet verliest!

Je wordt ook lid van een privé-Facebookgroep na het webinar zodat we elkaar nog verder kunnen inspireren en nog meer tips kunnen delen. Hoe leuk is dat?

Wat mag je verwachten?

  • Een 1u à 1,5u durend webinar op 30/06/2022
  • De beste insights en tips over reis naar Zweden met kinderen
  • Een privé-Facebookgroep waarin we elkaar na het webinar nog verder kunnen delen en inspireren
  • Een E-book waarin je alle tips, routes, adressen, recepten terugvindt mét links naar Google Maps
  • Alles wat je als gezin moeten weten om aan je (eerste) reis naar Zweden te beginnen!

Kan je niet live aanwezig zijn bij het webinar? Jammer, maar je krijgt sowieso de opname doorgestuurd.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.