0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Klimmen en klauteren

“Papaaaaaaa wanneer gaan we nog eens klimmen?” Regelmatig gaat onze papa met Kobe & Frauke naar de boulder klimmuur hier bij ons in het dorp! Soms moet je het niet te ver zoeken om leuke kinderactiviteiten te plannen tijdens het weekend, vandaag ging ik eens mee kijken (en foto’s nemen :-))

Boulderen? Wasda?
Boulderen is klimmen tot maximaal 4,5 meter, zonder gebruik van touwen en met dikke valmatten eronder! Daardoor is het ook voor niet klimmers populair en zelfs voor kinderen een leuke activiteit! Kobe klimt ondertussen al moeiteloos naar boven en ook Frauke deed flink haar best om naar boven te geraken.

Boulderen is dé ‘urban sport’ van de toekomst: het is laagdrempelig, veilig en je kan het zowel in je eentje als in groep beoefenen. Hierdoor is het ook erg populair bijvoorbeeld als verjaardagsfeestje of familiebijeenkomst! Wij weten binnenkort wat te doen voor het verjaardagsfeestje van onze Kobe!

Wij gingen klimmen bij klimmuur Klimax in Puurs (Breendonk).
De klimbar is open van maandag tot vrijdag van 19.00u tot 24.00u, op zaterdag van 12.00u tot 22.00u en op zondag van 10.00u tot 20.00u. Na het sporten kan je terecht in de gezellige Klimbar voor een drankje en een kleine versnapering!

Een aanradertje van jewelste! En dat in onze eigen buurt, meer moet het soms niet zijn!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Elke
  juni 3, 2017 at 6:00 pm

  Inderdaad super. Amelie volgde er een jaar klimles en dat was ook dik in orde.

 • Reply
  Saar Vandegaer
  juni 8, 2017 at 10:29 am

  Ziet er heel leuk uit!

 • Reply
  Sarah
  augustus 2, 2017 at 6:33 am

  Ziet er leuk uit! Vanaf welke leeftijd deden jouw kinderen dit? Ik twijfel of mijn bijna 4-jarige dit al zou kunnen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.