0
(Web)shoptips LIFESTYLE

5 zomeressentials voor drukbezette mama’s (zoals ik)

De zomervakantie staat voor de deur. Huh is dat echt? Kan het zelf bijna niet geloven dat ik deze zomer ga vieren dat ik al 12 jaar aan het moederen ben. Ik deel daarom graag mjn 5 grootste zomeressentials voor drukbezette mama’s, you can thank me later!

1. Life is better in slippers

Van zodra de zon begint te schijnen, stap ik het liefst in mijn slippers.Al jaaaaaaren draag ik heel de zomer slippers, liefst Birckenstocks. Ik draag ze vanaf dat het kan tot ze op de draad versleten zijn, haha! En als ik mijn eigen moeder dan tegenkom zegt ze steevast: waarom loop jij nu toch altijd op je slippers rond? En dan antwoord ik: I am a MOM. 🙂

2. Je kan nooit genoeg zomerkleedjes hebben

Hetzelfde als bij de slippers: je kan nooit genoeg zomerkleedjes hebben! Zo gemakkelijk om in 5 minuten klaar te zijn. Zomerkleedje uit de kast + slippers eronder en ik ben klaar! Bovendien is een luchtig zomerkleedje ideaal om over je bikini aan te trekken als je op vakantie bent of wanneer je met je kinderen een buitenzwembad in gaat duiken. Hippe kleding voor dames vind ik tegenwoordig bij Omoda.

3. Life on sneakers

Als ik geen slippers draag, dan draag ik steevast sneakers. Want als mama ben ik constant aan het lopen, springen, duiken, vallen opstaan en weer doorgaan. Herkenbaar? Dan wil je toch geen hakken aan hebben maar gewoon een paar handige sneakers aantrekken. Naast de slipper voor mij de beste schoenen voor dames in de zomer.

4. Heuptasjes for the win

Niets zo gemakkelijk om mee te nemen en te dragen dan een heuptasje in de zomer. Want overal waar je gaat wil je liefst van al je portefeuille, smartphone en sleutels handig bij jou hebben. Daarom zie je mij altijd overal naartoe gaan met een handig heuptasje.

5. Een zonnebril natuurlijk

Of je nu op een terrasje zit te genieten samen met andere mama’s, een toertje gaat fietsen met de kinderen of op reis bent, een zonnebril is onmisbaar in de zomer. Ik kan er echt ambetant van worden als ik mijn zonnebril vergeten ben, daarom koop ik meestal meerdere exemplaren.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.