0
(Web)shoptips LIFESTYLE

5 ideeën voor het perfecte Vaderdagcadeau

“Er zijn wel een miljoen vaders, en daar zitten heel veel leuke bij. Maar de allerleukste vader, is die vader van mij. Je hebt grote vaders en ook hele kleine, Hele dunne of juist een beetje dik. Maar de allerleukste vader is de mijne! Ja, de allerleukste vader, die heb ik!” Is je kind al volop aan het oefenen voor Vaderdag? Maar heb je nog geen persoonlijk cadeau? Dan hebben wij voor jou de 5 origineelste cadeaus voor papa uitgezocht. You can thank us later! 

1. Vegan leren bbq schort met naam


​​Is papa bij jullie thuis de Masterchef? Dan is deze stoere leren bbq schort met naam echt een origineel cadeau voor vaderdag. Personaliseer de schort met de naam van de bbq master! Een duurzaam gepersonaliseerd product waar je jarenlang plezier aan zult hebben. En euhmmmm, plan dat barbecuefeestje al maar in.

2. Hippe drinkfles met stoere quote

Voeg je lievelingquote toe aan deze hippe drinkfles met stoere quote en je hebt ongetwijfeld één van de meest originele cadeaus voor Vaderdag! Door de bamboe afwerking en het stalen handvat krijgt deze drinkfles een unieke, stoere look. Perfect voor school, kantoor of onderweg! Ga jij je papa verrassen met dit mooie gepersonaliseerde cadeau?

3. Gepersonaliseerd kussen


Personaliseer dit kussen met jullie mooiste foto en je hebt een super persoonlijk cadeau voor de beste, stoerste, liefste papa van de hele wereld!

4. Papa, ik lijk steeds meer op jou!

​​Verras je papa voor vaderdag met dit leuke notitieblokje in bamboe met eigen quote. Het ideale vaderdag cadeau voor de meest geweldige papa! En geef toe, dit boekje ziet er toch superstylish uit, hier gaat hij zooooooo blij mee zijn! 

5. Love box voor de liefste papa


Deze mooie Love box voor vaderdag is het meest originele vaderdagcadeau! Met elk chocolaatje zeg je waarom hij de allerbeste papa is. Behalve jouw lieve woorden binnenin de luikjes, personaliseer je ook de voorkant met je eigen tekst en foto’s. Ook op de achterzijde kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Dit is het perfecte vaderdagcadeau! De luikjes zijn gevuld met kwalitatieve Belgische chocolade van Brugse chocolatier Dumon! Dat is scoren!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.