0
LIFESTYLE Uncategorized

Fée des Fleurs

feedesfleurs_leukewebshop

Tijdens mijn zoektocht naar leuke webshops, kwam ik Fée des Fleurs tegen, een unieke feel-good-conceptstore met verrassende cadeautjes voor mama’s en hun mini’s! Echt iets voor ons dus! Mocht deze leuke webshop er geweest zijn toen ik zwanger was, had ik er gegarandeerd onze geboortelijst gelegd voor leuke en gepersonaliseerde cadeautjes!

Schermafbeelding 2015-08-07 om 15.28.51

Ik maakte voor het eerst kennis met Elke, de sympathieke vrouw achter deze leuke webshop, toen ik Het Leuke Mamaboek uitbracht wat ze nu trouwens verkoopt in haar webshop. Een paar maanden later nam ze deel aan de Leuke Mamamarkt met haar gloednieuwe webshop met als hoogtepunt haar unieke eigen Fée des Fleurs-collectie bestaande uit handgemaakte – al dan niet- gepersonaliseerde juwelen en zeepartikelen. Omdat gepersonaliseerde juweeltjes echt iets voor ons zijn, liet ik een superleuke ketting en oorbelletjes maken. Blij als een klein kind ben ik ermee! Eerder kocht ik al een leuke trui voor onze Kobe van Hello Apparel. Nog altijd smoorverliefd op deze collectie.

Ook leuk om te weten, Fée des Fleurs is de eerste webshop in België die een eigen selectie Bond zonder Naam-artikelen aanbiedt. Op deze manier willen ze de initiatieven ten voordele van kansarme groepen in onze samenleving helpen financieren en daar kan ik alleen maar mee blij om zijn!

Daarnaast hebben ze een uitgebreid aanbod aan originele “low-budget”-artikelen: “kleine” geschenken die van grote betekenis kunnen zijn. Ze willen jullie inspireren en motiveren om af en toe eens te geven, zonder dat het “moet”. Een geluksbrenger, een blijk van vreugde, een portie troost…helemaal ons ding!

Ook zin om je geboortelijst te leggen bij Fée des Fleurs? Mail hen vrijblijvend voor meer info: info@feedesfleurs.be! Hier zien jullie een voorbeeldlijst, echt de max!

Lieve Elke, doe zo voort, want je webshop is echt de max en hier maak ik dus ook graag reclame voor!

Untitled11-510x652 00133-510x652 Untitled30-510x652 love1-510x652

BANNERFEEDESFLEURS

En er is nog meer goed nieuws, want ik mag van Elke zo’n gepersonaliseerde ketting of gepersonaliseerde oorbelletjes cadeau geven aan iemand van jullie! De winnaar mag kiezen! Als dat niet geweldig is?

Wat moeten jullie hiervoor doen?
Gewoon even mijn Facebookpagina liken en die van Fée des Fleurs en dit bericht delen en hieronder even laten weten waarom jullie dit juweel willen winnen!

You Might Also Like...

15 Comments

 • Reply
  Julie Van Pelt
  augustus 7, 2015 at 2:39 pm

  Ik geniet momenteel voor de volle 100 procent van de vakantie met mijn twee allerliefste zoontjes. Dat ik ze vanaf 1 september minder zal zien doordat we allemaal naar school ‘moeten’, maakt me nu al wat verdrietig. Met zo’n mooi juweeltje met hun naam op zal ik toch het gevoel hebben dat ze dicht bij mij zijn…

 • Reply
  Lotte
  augustus 7, 2015 at 2:59 pm

  Ik weet niet of het mag, maar ik zou deze wedstrijd graag winnen om die oorbelletjes cadeau te doen aan mijn moeke. Ze is niet alleen mijn moeder, maar ook mijn grote voorbeeld en hoewel ik haar dat regelmatig zeg, mag ze ook eens op een andere manier in de bloemetjes worden gezet.

 • Reply
  Elise
  augustus 7, 2015 at 5:16 pm

  Ik ben sinds 8 weken mama van een zoontje en zie er nu al tegenop hem binnenkort weg te brengen naar de crèche. Met zo’n mooie ketting is hij toch iets dichterbij 🙂

 • Reply
  Karen
  augustus 8, 2015 at 5:38 am

  De oorringetjes heb ik al, dus de ketting zou het geheel compleet maken!

 • Reply
  Sandra
  augustus 8, 2015 at 5:51 am

  Wat super! Altijd de kindjes dicht bij je! Daarvoor doe je het ?

 • Reply
  katrien
  augustus 8, 2015 at 7:46 am

  Het leven is kostbaar en je moet genieten van elk moment en zeker de momenten met je kinderen.
  Ik werk nogal lange schiften ( twee dagen aan een stuk) en het zou fijn zijn om ze op die manier bij mij te hebben!

 • Reply
  Katrien
  augustus 8, 2015 at 7:53 pm

  Na 4,5 maand met onze kleine prins kan ik hem al geen seconde meer missen! Af en toe moet het jammer genoeg en kan het écht niet anders: voor die momenten zou zo’n persoonlijke ketting wel heel fijn zijn!! ?

 • Reply
  Judith Van Eenoo
  augustus 8, 2015 at 9:58 pm

  Supermooi. Ik ga voor de ketting en laat bij de naam een sterretje plaatsen…

  Mooi blogartikel alweer 🙂

 • Reply
  Anoeska
  augustus 9, 2015 at 6:20 pm

  Mooi zeg dat zou ik wel willen winnen ! Mooi om ze zo bij je te hebben

 • Reply
  Zoë
  augustus 9, 2015 at 7:27 pm

  Ooooh, prachtig! Want Want want. Ik hou zo van hebbedingetjes 🙂

 • Reply
  _katrien_
  augustus 10, 2015 at 10:51 am

  Ik like beide pagina’s al even, dus dat zit al snor… 🙂

  Ik heb twee schatten van kindjes en zou het geweldig vinden om een ketting met hun namen te winnen.
  Zo kan ik ze dicht bij me hebben als ze binnenkort naar school gaan (de jongste voor de eerste keer).

  En ja Lobke, had ik de site eerder ontdekt, dan zou mijn lijstje daar ook wel hebben kunnen liggen. Zalig leuke dingen!

 • Reply
  Jet
  augustus 11, 2015 at 8:20 am

  Dat zou ik echt geweldig vinden! Een mooi juweeltje met een link naar mijn dochterje Merel. Als ze dan niet bij mij is, is ze er toch een beetje bij 🙂 Verder draag ik steeds hetzelfde soort juwelen, dus het zou fijn zijn om eens een beetje een “stijlverandering” te doen 🙂

 • Reply
  mario
  augustus 11, 2015 at 7:08 pm

  Wat een leuke give a way! Ik neem heel graag deel om mijn schoondochter een leuke surprise te bezorgen! Ze is een fantastische mama voor onze kleinzoon! Zo’n leuke ketting voor haar zou tof zijn, om ons oogappeltje dicht bij haar te hebben als mama gaan werken is en hij naar de crèche of bij ons (we letten ook 1 dag/week op hem) is. Soms twijfelt mijn schoondochter wel eens aan zichzelf, ons klein patatje is namelijk superlief, maar ook heel actief, slaapt nog altijd niet door na 16 maanden en dan vraagt ze zichzelf wel eens af wat zij en mijn zoon verkeerd doen als mama en papa. Niets! Zo’n mooie ketting zou een hart onder de riem zijn, is niet altijd even makkelijk voor een gezin met een eerste kindje.

 • Reply
  Isabella
  augustus 12, 2015 at 7:11 am

  waouw mooi ! Moest ik deze ketting winnen, er zou voor gevochten worden denk ik. Mijn dochter zou zeggen : ik ben de mama, ik zou dan weer zeggen : ik ben de nonna, en mijn moeder zou zeggen : ik ben de overgrootmoeder ….. We zullen ze moeten delen want iedereen zal verliefd zijn op dit mooie sieraad.

 • Reply
  Sarah-Lien Debergh
  januari 19, 2017 at 2:14 pm

  Dag Lobke, ik veronderstel dat je je geboortelijstje van spruit nr 3 bij Fée des Fleurs legt dan? :-))

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.