0
LIFESTYLE Uncategorized

Moms to the max

Moms to the max
We hebben weer een leuke online shop ontdekt die we graag met jullie willen delen : Moms to the Max – because moms want the max! Toen ik op zoek was naar een coole muts en sjaal (ja ze moeten ‘cool’ zijn en niet mooi volgens onze vijfjarige kleuter!), kwam ik terecht bij het merk Zezuzulla, nieuw voor ons maar met een hoog coolheidsgehalte. Smoorverliefd werd ik op dit Poolse kinderlabel dus een muts en een sjaal van dit merkje mocht niet ontbreken in de wintergarderobe van onze flinke man. Zo ging ik verder scrollen en ontdekte ik deze geweldig leuke webshop van Chantal. Haar twee zonen hebben ervoor gezorgd dat ze altijd op zoek ging naar de leukste producten voor hen. En toen ze wat rondneusde op internet, kwam ze erachter dat er ontzettend veel leuke, kleine kinderkledinglabels zijn. Labels, vaak ontstaan met een persoonlijk verhaal, die je niet overal kan verkrijgen en dat vinden wij ontzettend leuk! Het zijn deze labels die ze via haar webshop met jullie wil delen…

Sinds ik op Instagram vertoef, kom ik vaak leuke kindermerkjes tegen, een walhalla is het! Hippe kindermerkjes zoals Kids On The Moon, Polly en Rags je vindt ze allemaal bij Moms to the max! Om over de leuke accessoires nog maar te zwijgen. Zagen jullie de toffe kniekousen al? Ik zou ze zelf nog willen dragen, haha!

Heb jij het ook zo druk? En steeds minder tijd om fysiek te gaan shoppen met vriendinnen maar enkel nog online vanuit je luie zetel? Zou je deze dingen wel graag nog eens doen, en beter nog, met elkaar combineren? Een heerlijk relaxed avondje met vriendinnen, iets drinken, een hapje erbij en ondertussen rustig shoppen voor je kids? Dat kan! Want Chantal, de supersympathieke vrouw achter deze webshop komt naar je toe met een heuse homeparty. Het enige dat jij moet doen is je vriendinnen optrommelen en je huis ter beschikking stellen!

Proficiat Chantal met je fantastisch leuke webshop! Wij komen zeker nog terug!

maiko-mini
Moms and more
Jullie nog leuke webshops die we moeten leren kennen? We horen ze graag in de comments hieronder!

Leuke Wereld maakt alleen reclame voor merken en winkels die passen bij onze leefwereld. Zo helpen we elkaar een beetje vooruit, het is maar dat jullie het weten ;-).

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Chantal
  december 11, 2015 at 8:04 am

  Ahhh wat lief!! Dank je wel! Xxx

 • Reply
  Ester
  december 11, 2015 at 11:08 am

  Dankje voor de tip! De blog van Moms to the max leerde ik onlangs kennen. Fijn te weten dat ze nu ook een webshop hebben :D. Keep up the good work, Chantal!

 • Reply
  Joke Vantomme
  december 12, 2015 at 7:12 am

  Ik heb ook onlangs Moms to the max ontdekt! Super gewoon.
  Neem je anders eens een kijkje op mijn label van juwelen?
  http://www.elleetmoi.be
  http://www.facebook.com/elleetmoi.be

  Ik maak in bijberoep leuke fantasiejuwelen, gepersonaliseerde armbandjes en kettingen, fotomedaillons, geboortekaartjes, gepersonaliseerde slabbetjes en shirtjes, … en sinds kort heb ik een nieuwe collectie ‘Silver Lining’ in sterling zilver 925. Alles is met veel liefde door mezelf in eigen atelier gemaakt. Alles op maat!

  Groetjes!

 • Reply
  Nikki - Sukhi.nl
  december 15, 2015 at 4:30 pm

  Wat leuk!! En je hebt een erg leuke blog 🙂

  Gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.