0
Foto door Sebastian Voortman via Pexels
FIT MAMA LIFESTYLE

Gezocht! Hippe elektrische mamafiets

Kinderen brengen en ophalen naar en van school, boodschappen doen, naar en van de hobby’s en sportactiviteiten rijden, klanten bezoeken met de fiets…het zijn één voor één verplaatsingen die ik met de fiets zou kunnen doen! Met de stijgende brandstofprijzen zou dat een slim idee zijn, toch? Daarom ben ik op zoek naar de perfecte elektrische mamafiets!Aan welke voorwaarden moet die elektrische mamafiets dan voldoen Lobke?

Eerst en vooral, mijn toekomstige elektrische mamafiets moet gebruiksvriendelijk zijn, niet te zwaar, stevig en ik moet er vooral een veilig gevoel bij hebben. Ik heb ondertussen wel wat conditie opgebouwd maar toch ben ik na een rit naar en van school met een kind en wat boodschappen erop al snel uitgeput en zie ik er zo rood als een tomaat uit, haha! Ik wil er boodschappen mee kunnen doen, kinderen van en naar school mee kunnen brengen of gewoon een fietstocht mee kunnen maken.

De prijs is ook niet onbelangrijk

Elektrische fietsen zijn er in vele verschillende prijscategorieën. Daarom ben ik op zoek naar een goede elektrische fiets die niet al te duur is! Zo kwam ik terecht bij Stella Bikes, niet zo ver van ons in Rumst zag ik de winkel en ik ben meteen een kijkje gaan nemen op hun website. De Stella Fiore is de ideale elektrische mama- of papafiets met ruimte voor een voor- en achterzitje. De perfecte hulp in je drukke leven. Door de handige bokstandaard en het stuurslot staat de e-bike extra stabiel, zodat je veilig en met gemak jouw kind in het zitje kunt tillen. Het wordt allemaal een stuk gemakkelijker met deze praktische alleskunner.

Bron foto: Stella Bikes


Enkele voordelen van deze elektrische mamafiets:


Ruimere instap – ook met een kinderstoeltje gemonteerd heb je meer dan voldoende ruimte om veilig op te stappen;

Breder stuur – comfortabel sturen, een gemonteerd kinderstoeltje is geen belemmering om veilig te sturen;

Bredere banden voor meer grip en voorzien van sterkere spaken;

Voorzien van stuurslot – door middel van een draaiknop kan het stuur in rechte stand vastgezet worden. Hierdoor kan het stuur en voorwiel niet omklappen als een kindje in het zitje geplaatst wordt;

Dubbele standaard – in tegenstelling tot een gewone fiets, die aan één zijde een standaard heeft, kan een mamafiets naar geen van beide kanten kantelen.

Veilig remmen – de Fiore is uitgerust met hydraulische schijfremmen, om veilig en gecontroleerd tot stilstand te komen.

Ik wil een proefritje maken!

Ik ben er al een paar keer voorbij gereden maar het dichtstbijzijnde testcentrum van Stella is niet zo ver van ons in Rumst en daar wil ik graag een ritje maken met de Fiore om deze übercoole mamafiets eens uit te testen! Zo’n proefritje is helemaal gratis dus ik zie het al helemaal zitten om dit één van de komende dagen eens te doen. Wat ik er dan van vond, kom ik hier graag met jou delen!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.