0
LIFESTYLE

Mister Monkey and Misses Butterfly

Het is de laatste week van de solden! Dus gisteren nam ik de tijd om nog eens langs mijn favoriete webshops te surfen. Waarom ik webshoppen zo leuk vind, hoef ik jullie niet meer te vertellen? Of wel? Het is zo gemakkelijk om vanuit je luie zetel alle coole, hippe, trendy kleertjes te bestellen voor je kleine monkeys and butterflies? Verkeersagressie, de urenlange zoektocht naar een parkeerplaats, aanschuiven aan de kassa met 2 zeurende kinders…al die frustraties mogen van je lijstje geschrapt worden! Mister Monkey and Misses Butterfly is toch wel een beetje mijn ontdekking van het jaar als het op leuke kinderkledingwebshops aankomt! Omdat ik geregeld kleertjes zelf maak, is dit de ideale webshop om basics zoals Le Big & Mambotango te shoppen. Maar ook merkjes als Tumble ‘N Dry en Stones en Bones weten mij keer op keer te bekoren.

Mister Monkey and Mrs Butterfly

De laatste week van de solden bij Monkey and Butterfly, dat is:

 • De volledige wintercollectie aan 50% korting.
 • Twee keer zoveel plezier voor hetzelfde geld

Ik snoepte nog even van de solden en wacht ongeduldig op enkele leuke stuks:
Schermafbeelding 2015-01-25 om 10.24.17 Schermafbeelding 2015-01-25 om 10.24.58 Schermafbeelding 2015-01-25 om 10.25.38 Schermafbeelding 2015-01-25 om 10.26.25 Schermafbeelding 2015-01-25 om 10.26.36

En er is nog meer goed nieuws!
Ik mag van de immer sympathieke Sophie, de vrouw achter Mr Monkey and Mrs Butterfly, een cadeaubon van 25 euro weggeven!

Wat moet je doen?
1. Like mijn Facebookpagina en de Facebookpagina van Mr Monkey & Mrs Butterfly en deel deze blogpost.
2. Laat in de comments hieronder weten welk(e) stuk(s) jij zou shoppen in deze superleuke webshop + waarom. Heb jij nog een ultieme shoppingtip? Laat hem gerust weten!
Dinsdag maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina zodat jullie nog voor het einde van de solden dubbel zoveel kunnen kopen met deze cadeaubon! Als dat geen goed idee is!

You Might Also Like...

17 Comments

 • Reply
  KOPERROZE
  januari 25, 2015 at 9:52 am

  Wat een leuke webwinkel, ik kende hem niet. Maar de lounge pants met de olifanten van Bengh die MOETEN we gewoon hebben.

  • Reply
   Valerie
   januari 25, 2015 at 11:42 am

   Onze oudste dochter heeft die ook! Hij is de absolute favoriet!
   Een zeer goede keuze 🙂

 • Reply
  Kev
  januari 25, 2015 at 11:47 am

  We hebben al vele kleertjes voor onze meisjes gekocht via deze webshop!
  De bomber met grafische print van Little Eleven Paris staat zeker nog op het verlanglijstje Handig dat deze langs beide kanten kan worden gedragen.
  Ze heeft al het gelijkaardige rokje en bloesje. Ze straalt hier gewoonweg in!

 • Reply
  Tineke Van Acker
  januari 25, 2015 at 1:13 pm

  De grijze T-shirt van Kidscase met de afbeelding van een leeuw zou hier wel een favoriet kunnen zijn van de zoon. Tijdens de solden bezoek ik ook steeds de site van Lily Balou.

 • Reply
  Valérie
  januari 25, 2015 at 6:12 pm

  Oops, heel wat leuke stuks gezien . Ik zou gaan voor deze grijze sjaal (http://www.monkeyandbutterfly.be/boys/donkergrijze-sjaal-tumble-n-dry.html), deze pull (http://www.monkeyandbutterfly.be/boys/zwart-wit-gebreide-pull-met-kraag-tumble-n-dry.html) en dit shirt (http://www.monkeyandbutterfly.be/boys/t-shirt-korte-mouw-zebra-wit-little-eleven-paris.html).
  Mijn ultieme shoptip? Wachten tot het einde van de solden en dan de deal van je leven doen. In het begin vind je tussen de mensenmassa toch nooit wat je zoekt, maar wanneer je op ‘t eind van de maand de deal van je leven doet ben je eens zo gelukkig!

 • Reply
  Isabelle
  januari 25, 2015 at 6:16 pm

  Ik kan nog niet kiezen. Maar het zou iets van bor*z worden!

 • Reply
  Cathy
  januari 25, 2015 at 8:50 pm

  Deze website had ik niet mogen ontdekken, zoveel moois! Veel te verleidelijk om mij helemaal te laten gaan! Zowel voor dochtertje groot en zoontje klein! De rode klasse jurk met lange mouwen van Bengh en de grijze, hippe, trendy joggingsbroek zouden niet misstaan in de garderobe van mijn kleine meid! Wellicht niet voor niets dat beiden onder de MUST HAVES staan! 🙂 Sowieso al een dikke merci voor de ontdekking van deze leuke webshop!

 • Reply
  cathy
  januari 25, 2015 at 9:07 pm

  Deze website had ik niet mogen ontdekken,zover moois! Veel te verleidelijk om mij helemaal te laten gaan! Zowel voor dochtertje groot als zoontje klein! De rode klasse jurk met lange mouwen van Bengh en de grijze, hippe, trendy joggingsbroek zouden niet misstaan in de garderobe van mijn kleine meid! Wellicht niet voor niets dat beiden onder de MUST HAVES staan!

 • Reply
  hilde
  januari 25, 2015 at 9:21 pm

  ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen te verrassen en ja hoor één van hun favorieten is de gele t-shirt van Gearhart Boys

 • Reply
  SnottebELLIE
  januari 26, 2015 at 5:43 am

  Mochhh ik zat gisteren toevallig nog te twijfelen over de baby ginger dress van Kidscase maar bedacht me dan dat ik eens wat minder kinderkleding moet kopen! Maar het is zoooo leuk :). Ik twijfel nog even verder.

 • Reply
  katrien
  januari 26, 2015 at 8:21 am

  wat een leuke webshop! De cadeaubon zou hier héél goed van pas komen met onze eerste kleine spruit op komst: ik kan niet wachten om die kleine man van in het ziekenhuis al te kunnen verwennen met aandacht, liefde én de prachtige baby body suit van de webshop! 🙂

  • Reply
   Marty
   november 16, 2016 at 10:34 am

   Уважаемый, Владислав, просим уточнить в какой организации вы сделали заказ и в каком городе?Возможно, Вы приобрели товар у наших дилеров, к сожалению, на цены которых мы не можем повлиять. Данная акция Ñ‘Â°Ã‘Ð¿Ñ€Ð¾ÑÑ‚Ñ€À°Ð½ÑÐµÑ‚ÃÂÂÃя на покупателей ООО «ÃÂ Ã‘ƒÑÐºÐ¾Ñ€Ðº» г. Челябинск.

 • Reply
  Flo
  januari 26, 2015 at 11:33 am

  Wat een leuke ontdekking! Een hele fijne webshop als je ‘t mij vraagt 🙂 Moeilijk kiezen is het logische gevolg daarvan 😀 !!! Maar momenteel een heft deze mooie trui met superlogo print (http://www.monkeyandbutterfly.be/boys/collectie.html/?maat=27) een streepje voor want zoonlief Tuur is onze grote superhero, en hij uiteraard in zijn nopjes zijn met dit topcadeau! Wij kruisen dus alvast onze vingers en hopen op geluk, want dan kan onze dag niet meer stuk! Liefs, Tuur en zijn mama!

 • Reply
  abel
  januari 26, 2015 at 8:24 pm

  Lobke wat een leuke actie! Leuke webshop van mister monkey & mrs butterfly. Ik kende hun website om eerlijk te zijn nog niet, maar er staan leuke dingen tussen! Als fiere opa, zou ik, mocht ik de cadeaubon winnen iets kopen voor zowel m’n lieve dochter als m’n oogappeltje, mijn kleinzoontje. Voor mijn dochter het boek relax mama. Want het is niet altijd even makkelijk met zo’n klein patatje in huis. Ze doet dat nochtans goed, maar dit boek kan misschien een steuntje zijn op de momenten dat het iets minder goed gaat. Heel bijzonder dat een webshop ook hier aan denkt, want is toch ook één van de aspecten van het ouderschap. Voor m’n kleinzoontje zelf zou ik het gele kruippakje van stones and bones kiezen. Leuke print, vrolijk kleurtje, het geel van de zon voor ons zonnetje 😉 en dat voor zo’n zacht prijsje!

 • Reply
  Karolien
  januari 27, 2015 at 6:21 am

  Moeilijke keuze, ik ben er nog niet uit. Waarschijnlijk het leuke jeansbroekje maat 62 voor onze kleine meid: lekker stoer en lief tegelijk.

 • Reply
  Delaplace isa
  januari 27, 2015 at 5:50 pm

  Mambotango is super! Ideaal om te flocken! Dat zou al zeker in t winkelmandje gaan!
  Hier koop ik m’n flockfolie : http://www.hotfix-studio.be/catalogus/Hotfix%20folie/Flock%20folie/p1

 • Reply
  Mariska
  januari 30, 2015 at 9:59 pm

  Ik heb al wel iets op het oog als Bengh fan; de Bengh blouse

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.