0
LIFESTYLE

Kinderkleding Kiddiffit

De nieuwe collecties beginnen ondertussen in de winkelrekken van de webshops te liggen, toch kan je deze tijd van ‘t jaar nog serieuze solden doen. Terwijl ik verschillende webshops afstruin, kwam ik tijdens mijn koopjesjacht nog eens terecht bij kinderkledingwebshop Kiddiffit.

Mijn liefde voor retro, kleurrijke en Scandinavische kinderkledingmerken is groot en die wordt bij Kiddiffit helemaal ingevuld.

Zo koos ik voor Frauke koos nog een kleedje uit de wintercollectie van Lily Balou, één van mijn favoriete kinderkledingmerken. En Kobe koos zelf deze superleuke trui van Dis Une Couleur. Wil je nog geweldig goeie soldenkes doen? Check dan zeker eens deze webshop, volgens mij enorm aan te raden!

IMG_2501IMG_0041IMG_2502

Maar heb je net als wij al nood aan de zomer? Ga dan vooral even kijken naar de nieuwe collecties, zo ben ik als Lily Balou-fan helemaal fan van hun nieuwe zomercollectie, nu al beschikbaar bij Kiddiffit!

Schermafbeelding 2015-01-21 om 19.51.59 Schermafbeelding 2015-01-21 om 19.52.33

Kinderkleding, baby accessoires, dameskleding, pyjama’s, jassen, zwemkleding, ja zelfs decoratie…Kiddiffit heeft het allemaal en wint van mij de prijs van kleurrijkste en vrolijkste webshop ooit! En Cathy en Oliver krijgen een eervolle vermelding van supersympathieke webshopeigenaars. Van een goede service gesproken! Leve webshoppen!

Check vooral ook even hun aanbiedingen!

En jullie, wat denken jullie van deze leuke webshop?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.