Leuke webshops : Lily Balou en Anna Pops

Webshoppen en kindermode, het zijn twee nieuwe verslavingen geworden sinds ik kinders op de wereld heb gezet! Ondertussen koop ik bijna al onze kinderspullen online en vul ik hun kleerkasten met hebbedingen uit mijn favoriete webwinkels. Met je laptop of iPad op schoot kan je uren shoppen terwijl je in de zetel ligt of geniet van je middagpauze op het werk. Je hoeft nooit meer in alle stress de stand in om snel nog een cadeautje te shoppen voor je jarige vriendin of moeder. En als de postbode aanbelt met je pakketje…is de vreugd eens zo groot! Alleen maar voordelen dus!

 
In deze nieuwe blogrubriek deel ik wekelijks mijn webshopgeheimen, lief van mij hé?

Deze week laat ik jullie kennis maken met twee van mijn all time favourite online shops: baby-en kinderkledingshop Lily Balou en Anna Pops little shoes. 

Ik stelde voor Frauke de allerleukste herfstoutfit ooit samen:
1. Het Jackie-jasje maakte ik eerder deze zomer samen met Debora dus zag u eerder al passeren. 
2. Het Anna mice-kleedje en bijpassende gele kousjes uit de wintercollectie van Lily Balou, ondertussen een vaste waarde geworden in kindermodeland én absoluut één van mijn favoriete kinderkledingmerkjes. Waarom? De kleurrijke en speelse motiefjes zijn onweerstaanbaar, Anne De Smedt ontwerpt haar kleedjes steeds met een retroknipoog, I like! En Lily Balou gaat resoluut voor organisch katoen dat GOTS gecertifieerd is. What the hell is GOTS? Global Organic Textile Standard is een certificaat wat wordt gegeven aan producten van biologisch katoen en zijn bovendien vervaardigd onder strenge voorwaarden met betrekking op het milieu en op sociaal vlak.

De wintercollectie van Lily Balou staat helemaal in het teken van speelgoed! Anne haalde haar speelgoedmand van de zolder en werd terug gezogen naar haar eigen kindertijd en dat zie je aan haar ontwerpen: hobbelpaardjes, autootjes, uiltjes… zowel ons Frauke als onze Kobe zijn dol op hun kleertjes van Lily Balou! En ik ook! Bovendien is Anne een supersympathieke madam, ik ontmoette haar deze week in levende lijve (waarover later ongetwijfeld meer).

2. Laarsjes van Pinnocchio van Anna Pops, het schattigste kinderschoenenwinkeltje van ‘t land! Tina is een supersympathieke verkoopster en alleen al daarvoor moet je eens langsgaan in haar stenen winkeltje in Aalst. Staat zeker nog op mijn to-do-lijst deze winter. Ondertussen blijf ik lustig webshoppen. Ik heb lang getwijfeld over de kleur van de laarsjes, maar bruin past bij de meeste outfits die Frauke in haar kleerkast heeft hangen. En wie weet koop ik binnenkort nog wel een paar schoentjes voor mijn flinke meid, want Tina heeft werkelijk een online schoenenparadijs. Te mooi om te kiezen!

TIP! Bij haar kan je tot en met zondag 14 september deelnemen om een paar schoentjes ter waarde van 120 euro te winnen!

 

Genoeg webshoptips voor deze week?
Wie net zo verslaafd is aan online shoppen als ik, krijgt van mij deze week extra budget want ik mag van Lily Balou een cadeaubon van 25 euro weggeven!
 
Wat moet je hiervoor doen?
1. Volg mij en Lily Balou op Facebook en/of Instagram.
2. Laat hieronder in een reactie weten wat jij zou kopen uit de nieuwste wintercollectie van Lily Balou + waarom. Tip: je kan hier virtueel shoppen!
3. Deel deze post op één van je social mediakanalen, dan maak je extra veel kans! 
 
Ik maak de gelukkige winnares begin volgende week bekend via mijn Facebookpagina!
 
Succes!
 
x
Lobke

 

31 thoughts on “Leuke webshops : Lily Balou en Anna Pops

 1. Ik zou dadelijk het navy blue Pippa kleedje bestellen voor mijn dochter.
  Beide kindjes zijn grote Lily Baloufans… en mama uiteraard ook 🙂
  Dus we zijn al even fan van deze blog en Lily Balou 🙂

  Ik zie dat jouw kindjes er ook prachtig mee staan 🙂

 2. Moeten wij nu echt 1 stuk kiezen uit die prachtige wintercollectie? Ok, dan ga ik voor mijn dochter voor het Lisa kleedje in geomatric green, past perfect bij haar sprekende blauwe ogen (stoefstoef) en voor mijn zoontje kies ik de Miel sweater met firetruck, omdat alle jongens van 6 nu eenmaal graag stoer voor de dag komen!

 3. Als ik zou winnen zou ik er het Lisa mice jurkje mee kopen voor mijn dochter of nog een Julien-salopetje voor mijn zoontje. Ik heb al verschillende kleuren in verschillende maten, maar raak hem maar niet moe gezien !

 4. Ongetwijfeld de Baby jacket “Charlie”; het kleur weet ik nog niet aangezien we nog 3 weken moeten wachten om het geslacht van baby 2 te kennen. Ik kwam toevallig de Charlie in de winkel tegen en was op slag verkocht. Zo zacht, zo warm, zo koddig. Ik kan niet wachten om onze kleine meid of jongen te knuffelen in dit jasje van de winter.

 5. Ik ben helemaal fan van het Anna kleedje met muisjes, deze hangt hier al in de kast. 🙂 Maar het muizenrokje met bijpassende gele poezen longsleeve is ook nog een ‘must have’ die hier zeker moet komen voor ons kleinste meisje. 🙂 Ik ben nu helemaal fan van Lily Balou en onze kindjes ook… deze leuke patronen moeten er in de toekomst meer komen ten huize Boddin.

 6. Ik vond het zo moeilijk kiezen.. ik ken het merkje nog niet zo lang, maar vind het nu al super!
  Ik heb voor mijn dochter hetzelfde jurkje met muisjes in de kast hangen… misschien zou ik wel een bijpassende cardigan kiezen.
  Het zou alleszins een leuk extraatje zijn!!

 7. Wat een heeeerlijke collectie alweer! Voor mijn dochter Mille zou ik de blauwe pippa jurk kiezen en voor mijn zoontje Fonne definitely de julien jumpsuit! Dankje voor deze fijne post en goeie tips!

  1. Sorry ik moet hier even op reageren, zie zo maar je kindernamen. Mijn kindjes heten Fenne en Melle…. Die combinatie lijkt wel heel erg op die van jou 😉

 8. Ik zou voor mijn zoon het Shirt “Guust” geometric red kiezen. Dit staat hem vast geweldig en hij zou de show stelen op het 30jarig huwelijksfeest van opa en oma!

 9. Ik zou voor de jumpsuit racewagen kiezen. Ik kocht het kruippakje met auto’s en met streepjes voor mijn baby neefjes en intussen heeft mijn eigen zoontje die al kunnen afdragen. Ik zou graag nog iets terug doen voor hen omdat we al zoveel kleertjes door kregen. Het komt dan ook zeker bij ons terug en zal niet veel in de kast moeten hangen!

 10. Ohh super leuk, ik wil wel graag een gokje wagen. Voor mijn buikbaby mannetje omdat we hier alzo veel tweede hands kleertjes van broer hebben en het best fijn is als er af en toe ook wat nieuws en lekker zachts tussen zit. Ik zou gaan voor een hele schattig jumsuit. Duimen duimen duimen nu maar… Dat jurkje van frauke is ook super schattig, allebei trouwens!

 11. Kiezen? Das lastig met zo’n super mooie collectie 😉 Maar zou het shirt guust racecars samen met het Dre broekje kopen voor mijn jongste <3

 12. Ik ben al even fan van zowel jouw pagina als van Lily Balou. Ik zou voor mijn zoontje kiezen voor het groene Henri t-shirt met robotje en een blauw Dre broekje. Dat zou hem fantastisch staan.

 13. Super give away! Hier ook een liefhebber van lily balou. Ik zou gaan voor de baby jumpsuit achiel red. Die pakjes zijn super! Mijn klein bolleke heeft veel zijn groen jumpsuit aan van de zomercollectie. Een pakje voor de winter ontbreekt nog in zijn gigantische volle kleerkast. Ook jongens hebben veel kleren. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.