0
LIFESTYLE Uncategorized

Leuke webshops : Lily Balou en Anna Pops

Webshoppen en kindermode, het zijn twee nieuwe verslavingen geworden sinds ik kinders op de wereld heb gezet! Ondertussen koop ik bijna al onze kinderspullen online en vul ik hun kleerkasten met hebbedingen uit mijn favoriete webwinkels. Met je laptop of iPad op schoot kan je uren shoppen terwijl je in de zetel ligt of geniet van je middagpauze op het werk. Je hoeft nooit meer in alle stress de stand in om snel nog een cadeautje te shoppen voor je jarige vriendin of moeder. En als de postbode aanbelt met je pakketje…is de vreugd eens zo groot! Alleen maar voordelen dus!

 
In deze nieuwe blogrubriek deel ik wekelijks mijn webshopgeheimen, lief van mij hé?

Deze week laat ik jullie kennis maken met twee van mijn all time favourite online shops: baby-en kinderkledingshop Lily Balou en Anna Pops little shoes. 

Ik stelde voor Frauke de allerleukste herfstoutfit ooit samen:
1. Het Jackie-jasje maakte ik eerder deze zomer samen met Debora dus zag u eerder al passeren. 
2. Het Anna mice-kleedje en bijpassende gele kousjes uit de wintercollectie van Lily Balou, ondertussen een vaste waarde geworden in kindermodeland én absoluut één van mijn favoriete kinderkledingmerkjes. Waarom? De kleurrijke en speelse motiefjes zijn onweerstaanbaar, Anne De Smedt ontwerpt haar kleedjes steeds met een retroknipoog, I like! En Lily Balou gaat resoluut voor organisch katoen dat GOTS gecertifieerd is. What the hell is GOTS? Global Organic Textile Standard is een certificaat wat wordt gegeven aan producten van biologisch katoen en zijn bovendien vervaardigd onder strenge voorwaarden met betrekking op het milieu en op sociaal vlak.

De wintercollectie van Lily Balou staat helemaal in het teken van speelgoed! Anne haalde haar speelgoedmand van de zolder en werd terug gezogen naar haar eigen kindertijd en dat zie je aan haar ontwerpen: hobbelpaardjes, autootjes, uiltjes… zowel ons Frauke als onze Kobe zijn dol op hun kleertjes van Lily Balou! En ik ook! Bovendien is Anne een supersympathieke madam, ik ontmoette haar deze week in levende lijve (waarover later ongetwijfeld meer).

2. Laarsjes van Pinnocchio van Anna Pops, het schattigste kinderschoenenwinkeltje van ‘t land! Tina is een supersympathieke verkoopster en alleen al daarvoor moet je eens langsgaan in haar stenen winkeltje in Aalst. Staat zeker nog op mijn to-do-lijst deze winter. Ondertussen blijf ik lustig webshoppen. Ik heb lang getwijfeld over de kleur van de laarsjes, maar bruin past bij de meeste outfits die Frauke in haar kleerkast heeft hangen. En wie weet koop ik binnenkort nog wel een paar schoentjes voor mijn flinke meid, want Tina heeft werkelijk een online schoenenparadijs. Te mooi om te kiezen!

TIP! Bij haar kan je tot en met zondag 14 september deelnemen om een paar schoentjes ter waarde van 120 euro te winnen!

 

Genoeg webshoptips voor deze week?
Wie net zo verslaafd is aan online shoppen als ik, krijgt van mij deze week extra budget want ik mag van Lily Balou een cadeaubon van 25 euro weggeven!
 
Wat moet je hiervoor doen?
1. Volg mij en Lily Balou op Facebook en/of Instagram.
2. Laat hieronder in een reactie weten wat jij zou kopen uit de nieuwste wintercollectie van Lily Balou + waarom. Tip: je kan hier virtueel shoppen!
3. Deel deze post op één van je social mediakanalen, dan maak je extra veel kans! 
 
Ik maak de gelukkige winnares begin volgende week bekend via mijn Facebookpagina!
 
Succes!
 
x
Lobke

 

You Might Also Like...

31 Comments

 • Reply
  Tante Kaatje
  september 10, 2014 at 12:39 pm

  Ik zou dadelijk het navy blue Pippa kleedje bestellen voor mijn dochter.
  Beide kindjes zijn grote Lily Baloufans… en mama uiteraard ook 🙂
  Dus we zijn al even fan van deze blog en Lily Balou 🙂

  Ik zie dat jouw kindjes er ook prachtig mee staan 🙂

 • Reply
  Trientje
  september 10, 2014 at 12:41 pm

  Ik waag graag mijn kans. Als ik de bon zou winnen zou ik het hemdje ‘guust’ met de raceauto’s kopen.

 • Reply
  Kelly Achten
  september 10, 2014 at 12:48 pm

  Ik zou het kleedje “Anna” muisjes en/of de rode Zoe broekkousen kopen voor mijn prinsesje Laura…

 • Reply
  Ellen Mariska
  september 10, 2014 at 12:51 pm

  Moeten wij nu echt 1 stuk kiezen uit die prachtige wintercollectie? Ok, dan ga ik voor mijn dochter voor het Lisa kleedje in geomatric green, past perfect bij haar sprekende blauwe ogen (stoefstoef) en voor mijn zoontje kies ik de Miel sweater met firetruck, omdat alle jongens van 6 nu eenmaal graag stoer voor de dag komen!

 • Reply
  Isabelle
  september 10, 2014 at 1:03 pm

  Als ik zou winnen zou ik er het Lisa mice jurkje mee kopen voor mijn dochter of nog een Julien-salopetje voor mijn zoontje. Ik heb al verschillende kleuren in verschillende maten, maar raak hem maar niet moe gezien !

 • Reply
  La mama
  september 10, 2014 at 1:04 pm

  Ongetwijfeld de Baby jacket “Charlie”; het kleur weet ik nog niet aangezien we nog 3 weken moeten wachten om het geslacht van baby 2 te kennen. Ik kwam toevallig de Charlie in de winkel tegen en was op slag verkocht. Zo zacht, zo warm, zo koddig. Ik kan niet wachten om onze kleine meid of jongen te knuffelen in dit jasje van de winter.

 • Reply
  Dominique
  september 10, 2014 at 1:21 pm

  Ik ben helemaal fan van het Anna kleedje met muisjes, deze hangt hier al in de kast. 🙂 Maar het muizenrokje met bijpassende gele poezen longsleeve is ook nog een ‘must have’ die hier zeker moet komen voor ons kleinste meisje. 🙂 Ik ben nu helemaal fan van Lily Balou en onze kindjes ook… deze leuke patronen moeten er in de toekomst meer komen ten huize Boddin.

 • Reply
  Karen Verlinden
  september 10, 2014 at 1:27 pm

  Ik vond het zo moeilijk kiezen.. ik ken het merkje nog niet zo lang, maar vind het nu al super!
  Ik heb voor mijn dochter hetzelfde jurkje met muisjes in de kast hangen… misschien zou ik wel een bijpassende cardigan kiezen.
  Het zou alleszins een leuk extraatje zijn!!

 • Reply
  evalou
  september 10, 2014 at 1:42 pm

  ik ga ook voor het mice kleedje voor mijn klein muizeke!

 • Reply
  Joke Eeckhout
  september 10, 2014 at 1:50 pm

  Wat een heeeerlijke collectie alweer! Voor mijn dochter Mille zou ik de blauwe pippa jurk kiezen en voor mijn zoontje Fonne definitely de julien jumpsuit! Dankje voor deze fijne post en goeie tips!

  • Reply
   Maai
   september 10, 2014 at 2:56 pm

   Sorry ik moet hier even op reageren, zie zo maar je kindernamen. Mijn kindjes heten Fenne en Melle…. Die combinatie lijkt wel heel erg op die van jou 😉

  • Reply
   Joke Eeckhout
   september 10, 2014 at 5:33 pm

   Grappig zeg!

 • Reply
  Anouk van der Kroon
  september 10, 2014 at 2:26 pm

  Ik zou voor mijn zoon het Shirt “Guust” geometric red kiezen. Dit staat hem vast geweldig en hij zou de show stelen op het 30jarig huwelijksfeest van opa en oma!

 • Reply
  Maya Van Opstal
  september 10, 2014 at 2:39 pm

  Ik zou voor de jumpsuit racewagen kiezen. Ik kocht het kruippakje met auto’s en met streepjes voor mijn baby neefjes en intussen heeft mijn eigen zoontje die al kunnen afdragen. Ik zou graag nog iets terug doen voor hen omdat we al zoveel kleertjes door kregen. Het komt dan ook zeker bij ons terug en zal niet veel in de kast moeten hangen!

 • Reply
  Maai
  september 10, 2014 at 2:54 pm

  Ohh super leuk, ik wil wel graag een gokje wagen. Voor mijn buikbaby mannetje omdat we hier alzo veel tweede hands kleertjes van broer hebben en het best fijn is als er af en toe ook wat nieuws en lekker zachts tussen zit. Ik zou gaan voor een hele schattig jumsuit. Duimen duimen duimen nu maar… Dat jurkje van frauke is ook super schattig, allebei trouwens!

 • Reply
  Needle work
  september 10, 2014 at 2:59 pm

  Oh, Flor is zo onweerstaanbaar in zijn Lily Balou pakjes. Ik zou voor nog maar eens een Julien gaan. Of toch een hemdje (Guust)?

 • Reply
  Coontje
  september 10, 2014 at 3:10 pm

  Kiezen? Das lastig met zo’n super mooie collectie 😉 Maar zou het shirt guust racecars samen met het Dre broekje kopen voor mijn jongste <3

 • Reply
  Anonymous
  september 10, 2014 at 3:18 pm

  Ik zou gaan voor een Alice jurkje voor onze kleine meid. Geometric red of rocking hordes. Moeilijke keuze… Joke.

 • Reply
  Katja Helsen
  september 10, 2014 at 4:46 pm

  Op mijn verlanglijstje stond al de Dré broek en een Guust hemdje. Shopping budget is dus welkom.

 • Reply
  joke
  september 10, 2014 at 5:06 pm

  Het lisa kleedje, versie mice, voor mijn muizenmeisje <3

 • Reply
  Joke Eeckhout
  september 10, 2014 at 5:35 pm

  Ja lap. Kon het niet laten en heb een bestelling geplaatst! Neemt niet weg dat ik nog steeds graag wil winnen 😀

 • Reply
  Jess Cee
  september 10, 2014 at 5:45 pm

  De baby jumpsuit ‘Fonne’ red dol, vind ik superschattig en echt iets voor Fienelot !!

  Ik deel en like 🙂

  Groetjes !!

 • Reply
  Lies bet
  september 10, 2014 at 5:58 pm

  Het blauwe kleedje met het gele kraagje, zonder twijfel!

 • Reply
  Kim
  september 10, 2014 at 6:28 pm

  Ik ben al even fan van zowel jouw pagina als van Lily Balou. Ik zou voor mijn zoontje kiezen voor het groene Henri t-shirt met robotje en een blauw Dre broekje. Dat zou hem fantastisch staan.

 • Reply
  Liezel Possemiers
  september 10, 2014 at 6:44 pm

  Moeilijke keus! Voor mijn dochter zou ik het josefien-rokje mice kiezen, maar voor mijn zoontje ben ik verliefd geworden op de bruine Antoine-jas. Mooi mooi mooi!

 • Reply
  Liezel Possemiers
  september 10, 2014 at 6:44 pm

  Moeilijke keus! Voor mijn dochter zou ik het josefien-rokje mice kiezen, maar voor mijn zoontje ben ik verliefd geworden op de bruine Antoine-jas. Mooi mooi mooi!

 • Reply
  Liselot Vallaeys
  september 10, 2014 at 7:20 pm

  Super give away! Hier ook een liefhebber van lily balou. Ik zou gaan voor de baby jumpsuit achiel red. Die pakjes zijn super! Mijn klein bolleke heeft veel zijn groen jumpsuit aan van de zomercollectie. Een pakje voor de winter ontbreekt nog in zijn gigantische volle kleerkast. Ook jongens hebben veel kleren. 🙂

 • Reply
  Anonymous
  september 10, 2014 at 7:49 pm

  Ik zou de Julien jumpsuit kiezen!

 • Reply
  Annemie Stevesyns
  september 10, 2014 at 8:13 pm

  jumpsuit victor en dress anna in denim! Lily en Oskar zouden geweldig matchen 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.