0
FIT MAMA

Schrijf je snel in voor mijn online masterclass Food preppen als een pro

Wil jij eindelijk:

 • Gezonder en gevarieerder eten?
 • Komaf maken met afhaalmaaltijden?
 • Je gezin gezonder leren eten door het health by design-principe?
 • Je kinderen betrekken bij het koken?
 • Een keer koken en een paar dagen op je gemak zitten?
 • Je koelkast inrichten als saladebar?
 • Een voorsprong nemen op je drukke week zodat je niet moet nadenken over ‘Wat eten we vanavond?’
 • Tijd & veel geld besparen door slimmer te koken? Wist je dat je tot €200 per maand (!) kan besparen door te food preppen?
 • Komaf maken met jouw keukenchaos?

​Dan is deze ‘Foodprep als een pro-masterclass’ exact wat jij nodig hebt!

In deze masterclass leer ik je alles over food preppen, een saladebar van je koelkast maken, maaltijden plannen en ik geef je ook heel wat bewaartips & -tricks! Na de masterclass krijg je een extra dik e-book met alle tips & tricks in verzameld zodat jij levenslang toegang hebt tot alles! Als kers op de taart deel ik mijn altijd goed-recepten in het e-book. Na deze cursus ben jij een echte foodprepqueen!

Je kan deze MASTERCLASS eenmalig kopen voor €34,99! De replay blijft een maand lang online staan. Je volgt ofwel live mee of je kijkt daarna gewoon lekker waar & wanneer je wil en achteraf kan je alles nog eens rustig in het e-book terugvinden. Als kers op de taart krijg je nog een week-en diepvriesplanner waarmee je meteen aan de slag kan!

Het enige wat je nodig hebt is een computer, smartphone of tablet én een gezonde goesting om mee aan de slag te gaan!

Hoe werkt het?

Schrijf je hier in voor 9 maart 2022. 10 maart 2022 start het webinar om 20u30. Houd zeker je mailbox in de gaten want ik stuur je op voorhand een nieuwsbrief met alle info. Je kan tijdens deze masterclass al je vragen kan stellen én je krijgt ook een e-book met alle tips & tricks & recepten & week-en diepvriesplanner!

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.