0
EROPUIT Kinderactiviteiten LIFESTYLE

Filmtip! De Gebroeders Schimm.Over monstertjes die zich in elk van ons schuilhouden.

Aaaaaaah! Nog enkele dagjes genieten van de herfstvakantie! Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap? Dan heb ik hier de ultieme tip voor jou. Afgelopen vrijdag mochten wij de première bijwonen van de Gebroeders Schimm in Kinepolis Antwerpen. Een supergeestige griezelfilm met een knipoog waar zowel onze kindjes als wij (mama en papa!) blij van werden. Een geestige griezelfilm voor gans de familie! Een aanradertje!

Over het gevaarlijkste monster ever

Afgelopen vrijdag mochten wij de première bijwonen van de geestige griezelfilm De Gebroeders Schimm in Kinepolis Antwerpen. En dit in het bijzijn van de cast én een volle filmzaal!
De film gaat over ‘De Gebroeders Schimm’ die je uit de nood helpen als je last hebt van spoken of klopgeesten. Waar monsters op de loer liggen, komen deze professionele spokenjagers in actie. Ze vangen alle griezels en sluiten ze voorgoed op, in de kast, kelder, of onder het bed. Tot ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen. Samen met Lilith en haar vrienden gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf, het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt.

De trailer kan je hier bekijken:

Onze conclusie? Een zalige film waar de makers (de broers Michael en Andrew Van Ostade) 7 jaar (!) aan gewerkt hebben. En eeuuhmmm, je kan maar beter goed opletten want de film zit vol verborgen boodschappen en gaat over een monster waar we allemaal wel eens mee zitten. Spanning voor de kindjes en een vleugje humor voor de mama en papa, heerlijk genoten met nog een leuk feestje achteraf.

De Gebroeders Schimm. Verwacht je aan een geestige griezelfilm voor de hele familie. Vanaf 3 november in volgende bioscopen!

Sphinx cinema (Gent)Kinepolis (Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Brugge, Oostende), Cinema Cartoon’s (Antwerpen), Lumière (AntwerpenBruggeMechelen), Cinema ZED(Leuven), BudascoopCinema Central NinoveThe Roxy Theatre(Koersel), Cultuurhuis De Keizer (Lichtervelde), Focus Cinema (Geraardsbergen), UGC (Antwerpen, Mechelen, Turnhout), Euroscoop GenkCiné-Aalst Palace.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.