0
Feesttips LIFESTYLE

Een verjaardag voor elk kind

Mag ik even jouw aandacht voor deze post? Dit is een throwback naar de verjaardag van onze kindjes die we elk jaar een onvergetelijk feestje geven met veeeeeel cadeautjes! Jammer genoeg krijgt niet iedere kind zo’n feest. Duizenden kinderen leven in armoede en krijgen nooit cadeautjes, zelfs niet als ze jarig zijn. Dat wil ik samen met jou veranderen.
Vraag net als ons je gratis verzendlabel aan en breng een nieuw stuk speelgoed binnen in een PostNL-punt. Samen met FEESTvarken vzw zorgen we voor dat het bij een jarige terechtkomt. Zo bezorgen we samen een fijne verjaardag voor élk kind.

Verjaardag van Frauke

In België leeft 1 op de 5 kinderen in armoede. FEESTvarken vzw zet zich al een aantal jaar in om ervoor te zorgen dat ook zij een fijne verjaardag kunnen beleven. Dit doen ze door verjaardagspakketten samen te stellen voor kinderen die het minder breed hebben. In dit pakket zit een tof cadeau, alle benodigdheden om een leuk feestje te organiseren en een traktatie om uit te delen in de klas.

Wil ook jij je steentje bijdragen? Stuur dan een nieuw stuk speelgoed op naar FEESTvarken vzw. Dat kan heel simpel door hieronder je gratis verzendlabel aan te vragen en je pakje binnen te brengen op één van onze PostNL-punten.

VRAAG HIER JE GRATIS VERZENDLABEL AAN

Cadeautips

Het stuk speelgoed dat je doneert komt terecht bij een kindje tussen 1 en 12 jaar oud. Het is belangrijk dat het nieuw is en nog in de verpakking zit. Of je het koopt of iets doneert wat je nog hebt liggen, dat maakt niet uit, maar het mag dus niet tweedehands zijn. De verjaardagspakketten worden gevuld met één of meerdere cadeaus met een totale waarde van €35. Zoek dus een cadeautje dat binnen die prijscategorie valt.

  • Gezelschapsspelletjes (bv. Hasbro, Jumbo)
  • Bouwblokken en poppen (bv. Lego, Barbie, Clics)
  • Knutselpakketten (bv. PlayDoh)
  • Je cadeau is nieuw en zit nog in de oorspronkelijke verpakking
  • Zorg dat je cadeau in een doos past met maximale afmetingen: 100 x 70 x 58 cm.

Heel erg benieuwd wat jij gaat geven als cadeautje! Laat je ons iets weten?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.