0
LIFESTYLE Uncategorized

URBANminiSHOP

UrbanMiniShop

“Niet alle meisjes zijn prinsesjes. Niet alle jongens willen politieagent worden.”

Leuke kleertjes shoppen voor de kindjes, daar kan ik supergelukkig van worden! En zeker als het kleertjes zijn die niet vervallen in clichés. Hebben jullie dat ook?

Een tijdje geleden ging ik in Mechelen op de koffie ging bij Sarah, de supersympathieke madam achter de gloednieuwe webshop URBANminiSHOP.
Ben je net als ik op zoek naar minikledij voor een grote persoonlijkheid? Dan ben je bij deze webshop aan het juiste adres. Leuke prints die genderclichés links laten liggen en daar kan ik alleen maar heel erg blij van worden, want niet alle meisjes willen prinses worden en niet alle jongens politieagent. Je vindt in deze webshop kleertjes die gedragen kunnen worden door jongens én meisjes en toevallig heb ik van elk een exemplaar in huis!

Nieuwe merkjes die lokaal geproduceerd zijn door kleine designers, iets wat ik graag wil steunen! Geen massaproductie en oog voor detail, leuk leuk leuk!
IMG_0025_2
IMG_0027
Deze leuke sweater van Gardner and the Gang is ondertussen één van Kobe zijn favoriete kledingstukken, als hij uit de was komt, heeft hij het gezien en wilt hij hem meteen weer dragen. In de superheldenbroek van Quinn & Fox voelt hij zich een echte superheld die alle boeven op aarde velt ;-).

IMG_0024
IMG_0026

Dit superschattige kleedje van Papu is niet het typsiche prinsessenkleedje maar ons Frauke met haar rosse haartjes staat er prachtig mee! Het schattige leggingske past er perfect bij.

Weet je wat ook leuk is bij URBANminiSHOP? Je krijgt advies op maat van je mini als je een profiel aanmaakt! Op basis van het profiel stellen zij kleding voor die past bij de stijl en grootte van jouw kind. Zo bespaar je veel tijd en moeite.

Wij zijn echt grote fan van dit leuke webwinkeltje! Goed bezig Sarah en tot snel!1891206_10153720404419894_7615646675138150367_n

TIP: Ontmoet URBANminiSHOP en heel wat andere leuke webshops op de Designfabriek volgende week in Vilvoorde, ik zal er ook zijn ;-).

Leuke Wereld maakt alleen reclame voor merken en winkels die passen bij onze leefwereld. Zo helpen we elkaar een beetje vooruit, het is maar dat jullie het weten ;-).

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.