0
EROPUIT Kinderactiviteiten

3 x leuke ideeën om te ontbijtpicknicken

“Mamaaaaaaa mogen wij buiten ontbijten?” Daar moest ik geen twee keer over nadenken. Want hoe leuk is dat om ‘s morgens in de vroegte buiten op je lui gat te picknicken.

Een picknick is ook helemaal niet zo moeilijk. Leef je uit met deze originele onbijtpicknickideeën om hem nooit meer te vergeten!

Met deze 6 ideeën wordt jouw ontbijtpicknick onvergetelijk:

1. OLA GRANOLA

Met granola, melk, vers fruit is een ontbijtpicknick zo gefikst. Quaker heeft trouwens superlekkere Quaker Kids Crunchy Mix-Up ontwikkeld, een mix van heerlijke havermout chunks met knapperige dierenfiguurtjes. Laat je kind op zoek gaan naar eekhoorns, vang beren en ontdek olifanten tussen de knapperige havermout chunks. Superlekker, onze kindjes zijn hier ondertussen grote fan van deze granola.

Tip : om je kind extra bezig te houden tijdens het ontbijten, kan je hen zelf hun placemat laten tekenen met een krijtstift.

2. HET LEVEN IS EEN FEEST, JE MOET ALLEEN ZELF DE BALLONNEN OPHANGEN

Met kleurrijke ballonnen creëer je een uniek en gezellig plekje in je tuin om je kinderen heerlijk te laten ontbijtpicknicken. Hoe leuk is dit wel niet?

3. PIZZA VAN WATERMELOEN

ontbijtpicknicken met granola

Pizza als ontbijt? Msschien niet zo’n goed idee maar een waardig alternatief is deze pizza van watermeloen. Of je kan ook gaan voor stukjes watermeloen op een friscostokje als alternatief voor een ijsje. Mmmmmmmm…..

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.