0
LIFESTYLE

Schrijf je nu in voor mijn online training: Food preppen als een pro

In deze online insta-training leer ik je alles over food preppen, een saladebar van je koelkast maken, maaltijden plannen en ik geef je ook heel wat bewaartips & -tricks! Na de training krijg je een e-book met alle tips & tricks in verzameld zodat jij levenslang toegang hebt tot alles! Als kers op de taart deel ik mijn altijd goed-recepten in het e-book. Na deze cursus ben jij een echte foodprepqueen!

Wil jij eindelijk:

 • Gezonder en gevarieerder eten?
 • Komaf maken met afhaalmaaltijden?
 • Je gezin gezonder leren eten door het health by design-principe?
 • Je kinderen betrekken bij het koken?
 • Een keer koken en een paar dagen op je gemak zitten?
 • Je koelkast inrichten als saladebar?
 • Een voorsprong nemen op je drukke week zodat je niet moet nadenken over ‘Wat eten we vanavond?’
 • Tijd & geld besparen door slimmer te koken? Wist je dat je tot €200 kan besparen per maand door goed te food preppen?
 • Komaf maken met jouw keukenchaos?

​Dan is deze ‘Foodprep als een pro-cursus’ exact wat jij nodig hebt!

In deze online insta-training leer ik je alles over food preppen, een saladebar van je koelkast maken, maaltijden plannen en ik geef je ook heel wat bewaartips & -tricks! Na de training krijg je een e-book met alle tips & tricks in verzameld zodat jij levenslang toegang hebt tot alles! Als kers op de taart deel ik mijn altijd goed-recepten in het e-book. Na deze cursus ben jij een echte foodprepqueen!

Je kan deze insta-training eenmalig kopen voor 50 euro! Alle tips, tricks en recepten blijven een maand online staan. Je kijkt dus gewoon lekker waar & wanneer je wil! Achteraf krijg jij een e-book waarin alles nog een goed uitgelegd staat en waarin alle recepten verzameld staan.

SCHRIJF JE HIER IN

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.