0
LIFESTYLE

Met dit doeboek geef je (je) kinderen een groot cadeau

De vakantie is ondertussen halfweg. Voor je het weet is het weer september en heeft je kroost niets, noppes, nul maar dan ook niks gedaan voor school. Maar wij hebben daar iets superleuks op gevonden. Dankzij deze doeboekjes doe je dubbel goed: je onderhoudt het leesniveau van je kinderen én voor elk verkocht exemplaar doneert Bol.com ook een doeboek aan Stichting Jarige Job in Nederland en Feestvarken in België. 

Koop een doeboek en doneer er één


Doeboeken vind ik hier altijd een dankbaar middel om onze kinderen bezig te houden. Superhandig om snel ergens mee te nemen in je handtas, tijdens de kampeervakantie of op café of restaurant. Bol.com kwam met een heel leuk idee op de proppen en ontwikkelde twee toffe doeboekjes. Met een doeboek vol verhalen en puzzels blijven onze kindjes onbewust bezig met taal, waardoor het leesniveau op peil blijft. Win win want voor ons is dit doeboek ideaal om ze bezig te houden en verveling tegen te gaan.

Ook voor de allerkleinsten is er een leuk doeboekje op maat met leuke kleurplaten, spelletjes, voorleesverhaaltjes en zelfs enkele mopjes. Je moet ze misschien nog wel wat helpen hier en daar maar dit zorgt ongetwijfeld voor pure quality time. Milleke heeft alleszins hard gelachen toen ik de mopjes begon voor te lezen.

Van Woezel en Pip tot Dolfje Weerwolfje

De twee doeboeken zijn bedoeld voor kindjes van 4 tot 6 en van 7 tot 9 jaar, ideaal dus voor mijn kleine leesmonstertjes. Ze staan vol korte verhaaltjes, spelletjes, kleurplaten, quizzen en zelfs recepten. Hiermee stap je in de wereld van karakters als Woezel en Pip, De Gorgels, Kikker, Fien en Teun, Mees Kees, Dolfje Weerwolfje, Dogman en André het astronautje.

Fijn om weten!
Voor de creatie werkte bol.com samen met WPG Kindermedia en Dromenjager Publishing. De doeboeken zijn te bestellen op Bol.com. Wie een doeboek koopt, doneert er via de bol.com bollebozen ook een aan Stichting Jarige Job in Nederland en Feestvarken in België. Duizenden kinderen die het thuis niet zo breed hebben krijgen zo een doeboek in hun verjaardagsbox.

SpeelgoedSpeelgoed`
You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.