0
In de media LIFESTYLE

“Schat, we moeten eens klappen!”

Kennen jullie de boeken van Petra De Pauw al? Ze bracht al de bestsellers Mum & Me, bucketlist voor mama en dochter en Mum & Me, bucketlist voor mama en zoon, You & Me, bucketlist voor koppels uit en nu is er YOU OR ME, Klapboek voor koppels! Een keitof boekje om gewoon op je salontafel klaar te liggen hebben en te gebruiken als je ‘s avonds eens iets anders wilt doen dan samen voor de televisie hangen bijvoorbeeld.

Hoe goed kennen jullie elkaar? Wat zouden jullie elkaar nooit durven vragen en wil je stiekem toch weten? Een goed gesprek is echt goud waard, maar met You or Me ga je nog een stapje verder waardoor je elkaar nog beter leert kennen.

Wat is liefde? Wat ontroert jou? Kus het favoriete lichaamsdeel van de ander…, Kies een koppel dat bij jullie in de buurt zit en verzin hun gesprek.
Stof genoeg om je een hele avond bezig te houden dus!

Zeker wanneer Petra zelf bij je thuis op bezoek komt om eens te ‘klappen’. Een tijdje geleden kwam ze op een doodgewone dinsdagavond bij ons in de zetel hangen.
Patrick en ik zijn ondertussen 17 jaar samen (!), hebben 3 kinderen samen en zijn aan het verbouwen. Hoe spelen wij het klaar? Het resultaat kon je vandaag horen bij de Madammen op Radio 2 en kan je hier herbeluisteren!

YOU OR ME kan je hier bestellen, een keileuk cadeautje of gewoon om zelf te hebben en te houden!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.