0
LIFESTYLE Uncategorized

Op zoek naar leuke kinderkamermeubels

petite-amelie-blog-logeren-peuterbed
Binnenkort krijgt ons kleine meisje een grotere kinderkamer en daarom ben ik nu al inspiratie aan het opdoen voor leuke meubels en accessoires om het geheel op te fleuren.  Zo kwam ik terecht bij een wel heel leuke webshop: Petite Amélie.

Deze webshop ontwerpt en produceert unieke meubels en accessoires voor de kinder- en babykamer en hecht grote waarde aan de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Daarom zijn alle kinderkamer accessoires van Petite Amélie met zorg vervaardigd in Europa uit duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Ze ontwerpen hun collecties zelf, of werken samen met designers en producenten die iets unieks te bieden hebben en laat ik dat nu zo fantastisch vinden!

Voor aanstaande mama’s en papa’s bieden ze een collectie bijzondere babykamers met bijhorende benodigdheden zoals wiegjes, co-sleepers, doorgroeiledikantjes en aankleedkussens. wel-of-geen-co-sleeper-aanschaffen
Voor grotere kindjes zoals die van ons bieden ze een uitgebreid assortiment aan accessoires zoals knuffels, muurstickers, stoeltjes, tafeltjes en last but nog least een prachtige reeks peuterbedden en kinderbedden…zeg nu zelf, dat zijn toch bedjes om smoorverliefd op te worden?
peuterbedden petite amélie

Verder heeft Petite Amélie een heleboel handgemaakt houten speelgoed in haar gamma waar kindjes zich uren mee kunnen vermaken van retro poppenwagens, poppenhuizen, houten hobbelpaarden en speelgoedauto’s.

Wij weten binnenkort waar we leuke meubels en accessoires zullen vinden.
Hou zeker ons Pinterestbord met inspiratie voor leuke kinderkamers in de gaten en wie weet kunnen jullie mij nog wel meer inspiratie bezorgen…

Wat is jullie favoriete item uit deze leuke webshop? Ben benieuwd!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Petite Amélie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Margriet
  juli 22, 2016 at 1:25 pm

  Wat een mooie spullen!

 • Reply
  Katrien@huisjethuisje.com
  juli 22, 2016 at 7:25 pm

  Leuk om de kinderkamers te kunnen inrichten he. Zijn wij ook volop mee bezig. Mooi webwinkeltje. Ik zie dat poppenhuis al helemaal zitten in ons meisje haar kamer.

 • Reply
  Maai
  juli 28, 2016 at 6:29 pm

  Oh ik ben ook aan het rondneuzen. Wil zo graag een echte meiden kamer voor Fenne maken en een mooie jongens kamer voor de boys, kan niet wachten. Leuk deze inspiratie 🙂

 • Reply
  Nies - Reismicrobe.com
  augustus 1, 2016 at 11:38 am

  Oh ik ga eens rondkijken op de webshop. Er is zoveel leuks. Vind het zelf niet gemakkelijk om te combineren, maar we zijn iets aan ‘t proberen maken van dat babykamertje 🙂 Ons eerste kleintje komt eind september. Spannend! Thanks voor de tip.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.