0
(Web)shoptips Kinderactiviteiten LIFESTYLE Speeltips

Hoe houd je je kroost bezig op een regenachtige dag? Met een knutselpakket natuurlijk!

Het is een vraag die hier al meermaals naar boven kwam, zeker tijdens schoolvakanties of regenachtige weekends. Toen we afgelopen herfstvakantie een weekje richting Ardennen trokken, was ik zo’n voorziene moeder die naast tekeningen, kleurpotloden en ja, zelfs waterverfjes ook keitoffe knutselpakketten had meegenomen. Ge kunt niet geloven hoe blij ik was met deze beslissing!

Bij PimPam vond ik online leuke knutselpakketten die zijn homemade samengesteld! Dat is echt keigemakkelijk, want alles is aanwezig in het pakket dus je hoeft zelf niet meer naar de winkel te hollen (dat is nu toch het laatste waar je aan wilt denken als je op vakantie bent) voor met handleidingen, tips en trics, waarmee je als ouder en vooral de kinderen zo aan aan de slag kan. Knutselen wordt zo kinderspel. Hoe leuk is dat?

En je hebt een namiddagje doorgebracht zonder verveling en keert met een keitof knutsel weer naar huis.

De coolste turnzakjes ever

Kobe en Frauke gingen aan de slag met het pimpen van hun eigen turnzakjes. In dit knutselpakket zat alles waarmee je als ouder makkelijk de kinderen kan begeleiden. Gemakkelijk om de kinderen te motiveren om een eigen ontwerp te maken, maar geen nood er zitten ook heel wat illustraties uit onze eigen pimpamstudio in, waarmee de kinderen een coole zak kunnen maken. Wij kozen voor de laatste optie en hierdoor gingen Kobe en Frauke met een superhelden-en unicornturnzak weer naar huis. En ik? Ik had een supergoeie namiddag zonder verveling! Wat wilt een moeder nog meer?

Geef toe, dit is toch echt een superleuke tip om heerlijk thuis te knutselen of om te knutselen tijdens een verjaardagsfeestje of een familiefeest.

Zelf zo’n knutselpakket bestellen? Ga zeker eens kijken op de website van PimPam in hun shop. Het kan misschien een fijne tip zijn voor Sinterklaas of de feestdagen. Wij zijn alvast fan!

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Sarah
  november 22, 2018 at 10:44 am

  Dat ziet er heel tof uit. Merci voor de tip :-)!

 • Reply
  Babs
  november 25, 2018 at 7:53 am

  Leuke tip!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.