0
Daguitstappen EROPUIT

“Mama wat gaan we doen vandaag?” “We gaan naar Robotland!

Wil je echt eens iets heel erg cools doen? Dan hebben wij dé ultieme uittip voor jou: een uitstap naar Robotland in Essen. Afgelopen weekend trokken wij met onze kroost naar Robotland. Is het een museum? Nee het is geen museum, maar wel een superinteractief doe-park waar je zelf een bobcat kan besturen of met een kraan kan rijden!

Robotland? Dat is een hele namiddag plezier

Wil je echt eens iets anders dan anders doen? Dan is Robotland het doe-park echt een topidee! Het begint eigenlijk al aan de buitenkant want het gebouw bevindt zich in een oude gerenoveerde loods van de NMBS en dat is echt WOWIE! Je moet wel reserveren en een ticket kopen op voorhand om binnen te kunnen maar dan mag je wel 3u lang blijven om alles uit te proberen Let wel, je moet eerst een veiligheidsexamen afleggen door naar een filmpje te kijken en daarna een quiz te doen. Geslaagd? Dan kan de pret beginnen!

Wij begonnen binnen met tal van leuke proefjes met robots, auto’s besturen, dansen met een robot, een wedstrijdje eendjes vissen, op vakantie gaan met het vliegtuig in een echte vliegsimulator, de pret kon niet op bij onze kindjes (en bij de mama’s en de papa’s ook niet!)

Fun voor klein én groot

Droomde je kind er altijd al van om eens een echte kraan te besturen? Dan ben je in Robotland zeker aan het juiste adres want in het outdoorpark kan je niet alleen een trein besturen maar je kan bandelen stapelen met een kraan, rijden met een Segway en coole gocarts, eendjes vissen met een mini-kraan en nog veel meer cools! Echt kinderen kunnen hun ogen en oren niet geloven in dit meer dan fantastische park.

Wat je moet weten voor je naar Robotland vertrekt

Voor ons was het eventjes rijden (een uurtje ongeveer). Maar eens je er bent kan je er dus 3u doorbrengen zonder je te vervelen. Tickets moet je op voorhand bestellen via de website. Robotland is echt heel geschikt voor een bezoek met kinderen. Met hun programma bieden ze 3u verwondering, ontwikkeling, beleving en veel fun voor 4 tot 99 jaar! Maar ook kindjes onder 4 jaar zullen hier zeker plezier beleven en ogen en oren te kort komen.

Tickets en info kan je hier vinden


You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.