0
Interieurtips

5 x de leukste familieposters in huis (+ een kortingscode!)

Quotes. Familiequotes. Quotes waar we aan onze familietafel nog over kunnen verder praten. Quotes waar mensen voor blijven staan en eens glimlachen als ze hem lezen. Ik ben er dol op en overal in ons huis hang ik dus quotes op. Ik verander graag en vaak van posters en kaders en vond hiervoor de perfecte webshop. Bij Desenio is de keuze altijd enorm en daar haalde ik afgelopen maand dus weer veel inspiratie.

1. Family Recipe


Eén van mijn favoriete posters die hier een mooi plekje heeft gekregen is de Family Recipe poster.

2. This kitchen is for dancing


Want dansen maakt het leven leuker en als we allemaal samen in de keuken dansen dan hebben we massa’s plezier. Deze poster is hier echt een topper en hangt boven onze groene SMEG-frigo. Past perfect. Onze dansjes daarentegen zijn nog niet helemaal perfect, maar wel perfectly imperfect.

3. Hakuna Matata


Nog zo’n leukerd die hier een plekje heeft verdiend. Deze leuke poster kan je eigenlijk overal in huis ophangen en is (zeker in coronatijden!) eentje om positief door het leven te gaan samen.

4. Circle of Strenght


Deze poster met een mooie tekst met quote over familie en sterke banden past ook perfect in ons huis. Zo eenvoudig maar zo sterk wat erop staat!

5. Family Home Poster

Deze Scrabble Familie Home Poster vind ik ook echt heel mooi passen in ons interieur.

Of weet je wat ook ontzettend leuk is? Een eigen fotowand samenstellen!

Binnenkort gaan wij hier verder verbouwen en werken aan onze master bedroom op zolder en dan weet ik al wat ik wil: een fotowand. Bij Desenio kan je je eigen fotowand samenstellen en ze hebben daar de perfecte inspiratietool voor op hun website. Maak hier de perfecte fotowand.

Handig, want met deze tool kan je kiezen voor een x aantal posters, waar je ze wilt hangen en welk formaat poster je mooi bij elkaar kan combineren! Ook is er op de site van Desenio genoeg inspiratie te vinden welke posters een mooie set maken. Of je nu van natuur, quotes of kinderposters houdt, ze hebben een uitgebreid aanbod en hele mooie kant en klare wanden samengesteld voor jou.

Ik heb goed nieuws voor jou!Met de code LEUKEWERELD krijg je nu 25% korting op posters van Desenio, m.u.v. handpicked & gepersonaliseerde posters! Geldig tot 25/03/2021.

Ik ben dus echt superblij met onze nieuws posters die we hebben gekozen en besteld.

Hieronder nog een overzichtje van mijn posters en kadertjes mocht je ze ook willen bestellen. Veel plezier en geniet ervan!

‘Sponsored by Desenio’

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.