Win familietickets voor de première van Rintje


Kennen jullie Rintje al? Wij wel en onze kindjes zijn er dol op! De avonturen van Rintje, gebaseerd op de boeken van Sieb Posthuma, zijn heel herkenbaar en begrijpelijk voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Ze spelen zich af in prachtige handgemaakte decors, die aan de verhalen een gezellige, huiselijke sfeer verlenen.

En wij hebben goed nieuws voor jullie, want binnenkort komt Rintje naar de bioscoop met een leuke compilatiefilm!

Benieuwd waarover de film gaat?
Rintje is een ondeugend hondje dat samen met z’n vriendjes Tobias en Henriëtte al spelend de wereld ontdekt. Rintje gaat buiten spelen in de storm, hanteert de kappersschaar en helpt bij de boodschappen. Samen met z’n vrienden organiseert hij zelfs een circusvoorstelling. En op school staat hij met alle hondjes in de rij om een prikje te krijgen. Rintjes mama en oma staan altijd klaar om hun kleine rakker uit de nood te helpen.


En wij hebben nog meer goed nieuws voor jullie, want om onze vijfde blogverjaardag te vieren, mag ik 5 x 4 familietickets weggeven voor de première van deze leuke film!

RINTJE gaat in première op zondag 21 mei in Siniscoop (Sint-Niklaas) om 10u30. Na de film is er een Q&A met Jelle Cleymans (stem van Rintje) en de regisseurs. Daarna kunnen de kinderen zich uitleven bij tal van leuke filmactiviteiten!

Wil je er graag bij zijn met je gezin? Laat dan via een reactie onder dit blogbericht weten waarom jij je gezin een plezier wilt doen met deze leuke prijs!
Volgende week maak ik de 5 x winnaars bekend.

13 thoughts on “Win familietickets voor de première van Rintje

 1. Ik zou graag de tickets winnen om zo met ons gezin een eerste magische filmervaring te beleven. Rintje lijkt me daar de ideale film voor. ?

 2. Wij gingen reeds 1 keer met onze lieve vriend naar de bioscoop om te proberen. We vroegen ons af of dat wel zou lukken met zijn visuele beperking. Maar vooraan op de eerste rijen zitten lukt voor hem. Blij dat we hem die ervaring ook kunnen meegeven. Laat nu ook nog eens zijn dat hij een heel erg grote Rintje-fan is. Wijspelen die verhaaltjes hier regelmatig na. Berre is Rintje, papa is Tobias en mama Henriette…
  We doen dus heel graag mee!

 3. Rintje is de hoofdpersonage van het klasboek bij mijn dochtertje. Haar passie voor lezen en dieren gecombineerd in één verhaal.
  Wij zouden heel graag met ons gezin dus naar de film gaan kijken. Dus we doen heel graag mee met de wedstrijd!

 4. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik mijn dochtertje die graag hondjes ziet en echt een dierenvriend is een plezier mee te doen. En het is natuurlijk ook een leuke uitstap voor de mama en papa 😀

 5. 3 maand geleden , kwam er terug een kleintje bij in ons gezin. De oudsten hebben zich wat moeten aanpassen en zouden heel blij zijn met een momentje speciaal voor hen. Ons baby zoontje heet trouwens Rien, ons lief klein Rientje . We willen dus heel graag naar zijn naamgenoot gaan kijken ?

 6. Wij zijn eigenlijk nog nooit met onze meisjes van 3 en 5 naar de film geweest. Maar dit lijkt me een ideale film voor een eerste-filmervaring. Ze zijn dol op Rintje, dus hem op het grote doek zien, zal wel een groot succes zijn! Fingers crossed x

 7. Waarom zou ik graag die tickets winnen? Wel, om de ukkepukken van m’n schoonzus eens mee te nemen zodat zij misschien, tussen het uitladen van de verhuisdozen en het voeden van de kleinste ukkepuk (Mil btw :)) door, even kan uitblazen. Daarom.

 8. Oh zou leuk zijn om nog een keer naar de film te kunnen gaan met onze grootste meisjes. Is namelijk nogal moeilijk met onze jongste telg van 3 maandjes oud. Zou leuke quality time zijn met onze prinsesjes!!?

 9. Ik zou graag willen winnen omdat ik dan met onze kleinkinderen Leon en Mart deze leuke film kunnen gaan zien in Siniscoop Sint-Niklaas want we zijn van de streek.

 10. Mijn driejarige is vaak te actief om een film uit te kijken tenzij hij de griep heeft maar dat willen we ook niet 🙂 maar voor Rintje zal hij graag een uitzondering maken, kent hij vanop Ketnet en hij begint al te stralen als hij het begin ziet.

 11. Ik denk dat we Emiel hier wel heeeeel blij mee kunnen maken!
  Rintje en dan nog wel in zijn favoriete bioscoop, de Siniscoop
  daar kent hij de weg al goed . Zijn papa gaat ook heel graag naar de film en zal hem na een weekje ziekenhuis maar al te graag eens vergezellen om deze avonturen te bekijken 🙂

 12. Ik liet dit zien aan mijn zoontje en die riep zijn papa en broer onmiddellijk en vroeg gaan we hier samen naartoe please 🙂 🙂

  dus ik zou hier een klein ventje heel gelukkig mee maken en ik kan mij ook wel vinden in dit avontuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.