0
Kinderactiviteiten

14 leuke dingen om te doen op Earth Day

Op zoek naar fijne activiteiten met een educatieve twist voor je kinderen? De Disney Channel’s Green Bucket List’s got you covered!
Want…vandaag is het Earth Day en het is een leuk idee om dit mee te geven aan je kroost en zo samen de wereld een beetje mooier te maken. Doe je mee?

Een groene bucketlist

Er zijn een hele hoop dingen die jij kan doen om de aarde een handje te helpen. Maar waar moet je beginnen?! Deze Green Bucket List helpt jou een handje. Hierop staat precies wat jij kunt doen. Gedaan? Afkruisen maar!

Voorbeelden van wat je alvast kan doen:

✅ Zet je bloemen en planten letterlijk in de bloemetjes en geef ze wat extra aandacht vandaag met een heerlijke planten smoothie!

✅ Samen met je beste vriendjes de wereld iets mooier maken? Ga samen vuilnis rapen in het dichtstbijzijnde park. Ravotten nadien is toegestaan!

✅ Wegwerp plastic blijft één van de grootste vervuilers op onze aarde. Tijd om deze een koekje van z’n eigen deeg te geven en een plastic monster te maken! Verzamel al het wegwerp plastic in je huis en ontwerp het monster dat samen met jou de vervuiling van de natuur en oceanen bestrijdt!

Het hoeft daarom niet per sé vandaag, maar als je de bucketlist wilt downloaden dan vind je hem hier.


DOWNLOAD DE GROENE BUCKETLIST HIER

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.