0
Daguitstappen EROPUIT Kinderactiviteiten

Yay! Wij gaan naar Wonderweekend : een geweldig wonderonsje met heel ons gezin!

Wil je eens overnachten in de Plantentuin? 4 jonge vaders, met samen 9 kinderen tussen de 3 en de 12 jaar, starten samen WonderWeekend op 17 en 18 augustus. Voor de derde keer in de geschiedenis van Plantentuin Meise kan jij met je gezin overnachten tussen meer dan 10.000 unieke planten en bomen. Per 2 in een kartonnen tent – die je uiteraard eerst zelf beschilderd hebt – of met de hele familie in een prachtige tipi. Als dat niet geweldig is? En wij gaan daarbij zijn!

Ik moet je niet vertellen hoe blij mijn kroost was toen ik hen vertelde dat onze familievakantie echt begint met een wonderlijk weekend als dit! Want op vrijdagmiddag vertrekken we met z’n allen naar camping Plantentuin tot en met zaterdagmiddag, dat wordt feesten als de beesten. Om de dag erna richting Zweden te vertrekken waar we dan zullen genieten van onze rondreis door Zweden.

Naast slapen, beleef je tijdens WonderWeekend alles nét iets anders: zo mag de hele familie voor één keer – ja, ook de ouders – met de handen eten in het Restaurant Zonder Bestek. Hoe cool is dat?

WonderWeekend: een zalig wonderonsje met heel ons gezin

Wonderweekend dus. Waar je met het hele gezin van de ene verwondering in de andere tuimelt. Waar de mooiste kinderboeken tot leven komen op het WonderBoekenFestival. Waar je samen slaapt in een zelf beschilderde Kartonnen Tent. Je kookt je eigen avondeten op een zelfgemaakt kampvuur of eet met je handen in het Restaurant Zonder Bestek. ‘s Avonds geniet je van een magische avondshow, een fakkeltocht en een marshmallow aan het kampvuur. Om de volgende ochtend te ontwaken in de mooiste tuin van het land en in alle rust nog samen te ontbijten aan de grootste picknick-tafel ooit…

Wakosta?
Klaar voor een rollercoaster van een weekend? Boek dan nu je WonderPas! De prijs voor het WonderWeekend bedraagt 75 euro voor volwassenen en 40 euro voor min 18-jarigen. Baby’s (onder de 2 jaar) mogen gratis binnen.

Ongelooflijk dat zoiets cool zo dicht bij ons thuis doorgaat!

Tot op Wonderweekend?

Het volledige programma vind je terug op www.wonderweekend.be

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sofie
    juli 20, 2018 at 10:11 am

    Woohoo, wij hadden onze tickets ook al gekocht. Benieuwd, voor ons de eerste keer!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.