0
Interieurtips LIFESTYLE Uncategorized

Een tienerkamer voor Kobe

Onze Kobe had voor zijn tiende verjaardag binnenkort ééééén grote wens: een stoere slaapkamer met een hoogslaper waar hij lekker kan chillen
Tijdens zijn chirokamp ruilden we zijn kleuterkamer in voor een stoer exemplaar en switchten we Fraukes kamer met zijn kamer. Hij kreeg de hoogslaper, Frauke kreeg de grotere kamer, win win :-). Van een straffe make-over gesproken!

Hoe we eraan begonnen? Samen deelden we een moodboard op Pinterest waar hij inspiratie verzamelde en ik probeerde te ontdekken hoe we met onze zeer uiteenlopende smaken toch tot een compromis konden komen. Een stoere tienerkamer voor onze sportieveling, het resultaat mag er zijn hé!

Bij Kwantum kocht ik het mooie behangpapier van Anki van Zilverblauw. Mijn mama leerde mij behangen, geen gemakkelijk klusje want de geometrische vormen moesten mooi overeenkomen. Op een paar schoonheidsfoutjes na, is het wonderwel goed gelukt, yes ik kan behangen!

De stoere hanglamp vond ik ook bij Kwantum en past perfect bij het geheel!

De STUVA hoogslaper zelf, die had Kobe al enkele jaren op het oog telkens we in IKEA kwamen. De laatste maanden keek ik regelmatig op 2dehands.be en plots verscheen er voor een prijsje een zo goed als nieuwe hoogslaper voor €150. We vonden het dus dik de moeite om hiervoor even naar Beveren en terug te rijden. En echt mannekes, hij ziet er echt zo goed als nieuw uit. Koopje dus! En blije Kobe die eindelijk een hoogslaper heeft :-). De stoere game sticker aan de muur vond ik bij muurstickerstunter.nl

De oude kamer van Frauke had nog zo’n lelijk hoekje, maar geen nood want mijn handige hubby maakte met Multiplex houdt een stoer bankje waar Kobe lekker kan chillen. Schapenvelleke erover en kussentjes erbij en het hoekje is tienerproof.

Het is zo fijn om Kobe eindelijk een kamer te kunnen geven met al zijn favoriete spulletjes. Een plek waar hij 100% zichzelf kan zijn, een kamer waar hij kan spelen, gamen, chillen, rusten, sporten…kortom een plek waar hij 100% Kobe kan zijn! Ik moet je niet vertellen hoe dolgelukkig hij was toen hij van zijn chirokamp kwam?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.