0
(Web)shoptips LIFESTYLE Speeltips

Ga naar buiten! Dit krijtparcours kan je helpen om je kinderen buiten te krijgen

Dat de coronapandemie ons ferm uitdaagt dezer dagen. Gelukkig hebben onze kinderen er voorlopig niet al te veel last van, toch probeer ik hen hier af en toe af te leiden met leuke buitenspelletjes. Want veel buiten zijn is gezond en goed voor ons immuunsysteem, zeker in coronatijden. Wat dacht je van een leuke sportieve naschoolse-activiteit buiten op je terras? Een krijtparcours bijvoorbeeld! Trek hun stoute buitenschoentjes aan en laat hen bewegen. Allé hup!

Wat heb je nodig?
Stoepkrijt
Ballen
Eventueel een step of hoepels
Eventueel gewichtjes op een workout er tussen te zwieren


Zo ga je te werk

Eigenlijk is het niet moeilijk en kies je gewoon zelf welk parcours je hen wilt laten afleggen. Wil je hun hoofd wat trainen? Stop er dan wat reken-en taaloefeningen in.
Voor de kleinere kindjes is het leuk om lijnen te tekenen die ze moeten volgen met hun voetjes. Voor de grotere kindjes is het leuk om er bijvoorbeeld een CROSSFITWORKOUT OF THE DAY in te stoppen met burpees, sit-ups of squats, dat vinden ze hier altijd superfijn!Je kan er zelfs een loopwedstrijdje of verspringuitdaging tussen stoppen of wat dacht je van een gebogen lijnparcours volgen met je step? Je kan het zo gek niet bedenken maar dat je hiermee gaat scoren is zeker!

Tip : de leuke schoenen komen van bij Blue Parrot! Online kinderschoenen shoppen vind ik trouwens echt kinderspel! En ik houd al helemaal niet van de drama die er komt kijken bij schoenen gaan shoppen met 3 kinders in een echte schoenenwinkel. Dus…ik laat ze thuis gewoon mee kiezen aan de computer, met een meettabel erbij en opgemeten voetjes is het supersimpel om de juiste maat te bestellen (en anders vraag je het gewoon zelf even aan Annelore)

KORTINGSCODE VOOR KINDERSCHOENEN


Wil je zelf eens online een paar schoenen kopen? Dan heb ik goed nieuws voor jou want ik mag 20% korting geven op je eerste bestelling kinderschoenen. Met de code ‘leukewereld’ krijg jij die korting te pakken. You can thank me later, haha!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.