0
LIFESTYLE Uncategorized

Goldfish.be

IMG_0137

Voor deze nieuwe rubriek ga ik geregeld achter de schermen van een leuke webshop, ik ontmoet de mensen achter de webshop en ondertussen kan ik babbelen over waar zij zoal mee bezig zijn, hun leven, hun dromen en zoveel meer.

Afgelopen maand haalde ik mijn bestelling af bij Eva van de geweldige webshop Goldfish.be en dit was het perfecte excuus om samen koffie te drinken en te babbelen over haar droom die werkelijkheid werd: een eigen kinderkledingwebshop runnen! Benieuwd naar haar verhaal en een kijkje achter de schermen?

Eva ontvangt mij met open armen in haar prachtige huis in Mechelen en neemt mij meteen mee naar boven waar ze haar webshop runt, een walhalla voor iedereen die van kinderkleding houdt!
Een eigen webshop runnen was haar meisjesdroom. Een paar jaar geleden stapte ze over van haar job als marketingverantwoordelijke bij een kinderkledingmerk naar haar eigen zaak: Goldfish.be! Daar heeft ze tot op vandaag nog geen minuut spijt van. “Ik kan kiezen wanneer ik werk, dat maakt dat ik het goed kan combineren met mijn kindjes Renée en Jeanne. Thuis kunnen werken heeft zo zijn voordelen. Wanneer één van de meisjes ziek is, kan ik perfect op hen letten terwijl ik door kan werken. Wat niet wegneemt dat het wel hard werken is, soms zit ik ‘s avonds laat als de kindjes in bed liggen nog te werken.”

IMG_0138
IMG_0140
Als grote kinderkledingliefhebber word ik hier helemaal gek! In Eva’s webshop vind je de leukste Belgische en buitenlandse kinderkledingmerken: Lily Balou, Morley, Stella McCartney, Kik Kid, Saltwater Sandals, Beau Loves, Mini Rodini…keuze genoeg! Niet allemaal even goedkoop, maar wel stuk voor stuk pareltjes. “Ik kies mijn eigen collectie, ik ga daarvoor naar beurzen in Parijs of merken contacteren mij zelf. Zo vind je bij Goldfish.be alle merken die ik mooi vind onder één dak. Al het werk dat moet gebeuren, doe ik zelf. Van pakjes maken tot versturen, de website beheren, de foto’s maken…ik probeer van elk pakje een cadeautje te maken. Voor een werkende mama die geen tijd heeft om te shoppen is online shoppen de oplossing en als je dan zo’n leuk pakje in de brievenbus krijgt, is het eens zo leuk en dan ben ik ook gelukkig! Of ik droom van een echte winkel? Misschien wel, maar dat is weer een ander verhaal. Ik had al een paar keer een pop-up shop hier in Mechelen en dat vond ik echt gezellig. Ik geniet van het echte contact met mijn klanten, dat vind ik het allerleukste!”

Dankjewel Eva voor je warme ontvangst! En doe zo voort, want wij zijn grote fan van jouw webshop!
Kobe en Frauke genieten ondertussen van hun hippe Saltwater Sandals. En Frauke staat beeldig met haar nieuwe kleurrijke Goldfish-kleedjes van Lily Balou & Kik Kid….blij zijn wij!

SPECIAAL VOOR JOU
Speciaal voor jullie, mijn lieve bloglezertjes, mag ik van Eva 15% korting geven op jullie volgende bestelling bij www.goldfish.be! Met de code LEUKEWERELD krijg je tot 15 mei 15% korting op je bestelling! Als dat geen leuk cadeautje is? Ben benieuwd wat jullie zouden bestellen!

IMG_0139
IMG_0142

EXTRA TIP!
Droom je ook van een eigen webshop? Dan kan ik jullie het boek Sell Your Stuff Online
aanraden!Schermafbeelding 2015-04-18 om 09.16.11

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.