0
LIFESTYLE Uncategorized

Back to school met Little Thingz

Littlethings_backtoschool

Nog twee weken en dan is het weer zover: onze kindjes gaan dan weer naar school! Kobe naar de derde kleuterklas en Frauke naar de eerste kleuterklas! Spannend!!!!! Gelukkig gaan wij nog twee weken op vakantie en hoeven we ons hier nog niet te veel zorgen over te maken, maar dat betekende wel dat ik op tijd moest zijn om onze schoolspullen in orde te brengen!

Tijdens mijn zoektocht naar hippe boekentasjes en schoolspullen, botste ik op leuke webshop Little Thingz, ik was meteen smoorverliefd! Little Thingz heeft niet alleen hippe schoolspullen, maar ook een ruim aanbod aan prachtig, duurzaam speelgoed, trendy kinderkamerdecoratie en daar kan ik alleen maar superblij van worden! Wanneer Kobe binnenkort verjaart, weten we waar we leuk speelgoed kunnen vinden of wanneer we een leuk cadeautje nodig hebben, weten we waar we moeten zijn! Ook voor creatievelingen zoals wij heeft Little Thingz leuke spulletjes!
IMG_0623
School-is-Cool

Wij zijn hier al een aantal jaartjes fan van de Skip Hop ZOO rugzakjes als kleuterboekentas! Ze zijn gemakkelijk afwasbaar met een vochtig doekje of handwasje en onze kleine man gebruikt zijn rugzakje ook graag om overal mee naartoe te nemen zoals het speelplein of een logeerpartijtje met zijn beste vriendje! Kobe koos dit jaar de Skip Hop ZOO rugzak giraf, een exotisch lieverdje met zijn schattige oortjes, gele vrolijke snuit en mooie vlekken! Ik ben er zelf ook smoorverliefd op, jullie ook? Bovendien werd hij persoonlijk afgeleverd door Ilse zelf, de supersympathieke dame achter deze leuke webshop, van een superservice gesproken!

Willen jullie nog meer lezen over het het kiezen van de juiste boekentas? Dan adviseert Little Thingz jullie hier! Heel graag gelezen! Wanneer Kobe volgend jaar naar het eerste leerjaar gaat, zullen we hier zeker rekening mee houden. Maar laat hem nu nog maar even klein zijn…

Frauke haar kleuterboekentasje van Froy & Dind kan nog wel een rondje mee, dus voor haar geen nieuwe boekentas dit schooljaar! Wel deze leuke brooddoosjes waaraan we niet konden weerstaan :-). De Helen Dardik lunchbox set animals van PSikhouvanjou zijn prachtig geïllustreerd en zo mooi dat ik ze voor mijzelf zou willen houden! Echt musthaves voor onderweg en om mee te nemen naar school! Frauke zal er dolgelukkig mee zijn! IMG_0624

En ik heb nog meer goed nieuws voor jullie, want deze week geeft Little Thingz 15% korting op hippe schoolspullen! Als dat niet fantastisch is! Haast je dus wanneer je nog een boekentas of nieuwe brooddoos nodig hebt. En laat je vooral verleiden door de vele andere leuke kinderspullen die deze webshop rijk is! Ilse heeft er alvast een grote fan bij! Ja, WIJ!

Tip: Ga zeker ook eens bij de koopjes kijken.

back-to-school-aktie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Lotte
  augustus 14, 2015 at 7:32 am

  Wat een toffe spulletjes! Als ik al kinderen had, dan kocht ik die hele webshop leeg 😉

 • Reply
  Sheila
  augustus 23, 2015 at 5:57 pm

  Ik zag in Brussel een winkel die tassen verkocht van dit merk (ik heb even de site bezocht en herken ze). En ik vond ze al meteen fantastisch (en jammer genoeg ook zeer prijzig). Mijn zoontje is nu 9 maanden, dus voorlopig heeft hij het niet nodig. Maar ik ga deze naam zeker even onthouden. Leuk om eens als verjaardagscadeau te vragen :).

 • Reply
  Jess
  februari 18, 2016 at 5:20 pm

  Ik ga meteen eens een kijkje nemen, leuke doosjes!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.