Een #musthave app en een cadeautje voor jullie: gratis foto’s!

49 876 foto’s. Yups, exact zoveel foto’s staan er momenteel op mijn smartphone. Waarschijnlijk zijn het er tijdens het maken van deze post al 50 000 geworden. #sorrynotsorry Ik zou letterlijk alles willen vastleggen van mijn kids want ze worden zo snel groot!


Dankzij Stampix print ik mijn favoriete foto’s gratis en zo kan ik mijn mooiste herinneringen voor altijd bij me houden. Mama’s (en niet-mama’s 😉); dit is echt een absolute #musthave app! Dankzij de leuke reclame boodschappen op de achterkant, is het afdrukken van jouw favoriete momenten volledig gratis!

En ik heb dus een leuk cadeautje voor jou…want met de code PARLOBKE krijg jij jouw prints gratis bij een eerste bestelling in de Stampix app!

Volg dus snel @stampix.prints via Instagram en ontdek hun verhaal! 👀

Wij zijn alvast superblij met onze prints! We hangen ze overal op in huis en zo blijven de herinneringen niet op onze telefoon staan maar kunnen we ze delen met elkaar! Leuk toch?

You can thank me later!

2 thoughts on “Een #musthave app en een cadeautje voor jullie: gratis foto’s!

  1. Hey Lobke,

    Thanks for the tip! Ik was even niet helemaal mee, want de prints zijn gratis, maar je bedoelt wellicht dat we ze gratis thuis bezorgd krijgen met jouw code?!

    Veel groetjes,
    Femke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.