0
FIT MAMA Mama loopt

Van 0km naar 16km naar een halve marathon! Hoe? Door mentale veerkracht (en onze podcast)!

Wie mij volgt via mijn gloednieuw Instagram-account @loopuitderatrace weet dat ik ondertussen al bijna een jaartje een superleuke podcast maak samen met mijn (loop)maatje Jade. Het lopen ben ik steeds leuker gaan vinden, sterker nog, ik ben VERSLAAFD! Zo verslaafd dat ik in coronatijden toch bleef trainen voor een halve marathon en binnen enkele weken ga ik die ook echt doen, virtueel dan.

Hoe dan? Door superveel te trainen, maar ook mijn mentale veerkracht te trainen.


Benieuwd naar onze kersverse aflevering?


Wat heb je nu nodig om de belangrijkste doelen in je leven te behalen? Hoe houd je het hoofd recht bij tegenslagen? En hoe blijf je volhouden? Daar hebben loopmaatjes Jade en Lobke het deze aflevering over: mentale veerkracht. Met een heleboel tips and tricks om mentaal sterker te worden, om te leren volhouden mét oefeningen om jezelf mentaal te trainen. Just do it!

Je kan hem hier beluisteren:

https://soundcloud.com/loopuitderatrace/014-dit-is-de-perfecte-training-voor-je-mentale-veerkracht

Blijf Jade en Lobke volgen via Instagram @loopuitderatrace want daar geven we deze week nog een freebie weg die jou kan helpen om je een goed gevoel te geven. Of word lid van de Facebookgroep ‘TEAM LOOP UIT DE RAT RACE’

Jade Yorks en Lobke Gielkens tonen ook aan dat je door het lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen met meer nadruk op het innerlijke dan op het uiterlijke.

Laat zeker weten wat je ervan vindt door je te abonneren op de podcast of door een review achter te laten. Eeuwige dankbaarheid!

Beluister en abonneer je hier:
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.