0
FIT MAMA

Hartjes voor Studio Stil

Een fijne mama van drie die de ballen in de lucht probeert te houden, een partner die nooit klaagt en een spring-in-t-veld op het werk, een goeie vriendin, altijd met een lach en altijd klaar voor iedereen. Voor de dood van ons vake dacht ik dat ik onkwetsbaar was en de wereld aankon, niets of niemand kon mij onderuit halen. Tot de sterfdag van mijn vader. Bam. Alles werd zwart.

Wanneer je één van je ouders verliest, sterft er een stukje van jezelf, zeggen ze. Ik voelde de aarde letterlijk wegzakken onder mijn voeten, mijn veilige basis en vertrouwen in het leven was weg. Boosheid, te veel hooi op mijn vork, stress, slapeloze nachten, emoties waar ik geen blijf mee wist…stof genoeg om mee naar een lifecoach te stappen. En wat voor eentje!

Vier maanden lang reikte Eva mij handvaten om te gebruiken in mijn dagelijks leven, om weer rust te vinden, te luisteren naar mijn lichaam en mijzelf beter te leren kennen. Ik mocht wenen en lachen, zagen en klagen, luisteren en zelf veel babbelen. Eva leerde mij om weer dankbaar te zijn voor kleine gelukjes.

Om actie te ondernemen wanneer stress mij overvalt en om dagelijks kleine diamantjes tijd in te plannen voor mijzelf. Maar weet je wat het allergrootste geschenk is dat ik mijzelf gaf door het Studio Stil Coachpad te volgen? Dankzij de coachings vond ik de kracht om anders in het leven te staan.

En sindsdien vraag ik mijzelf dagelijks af: hoe wil ik mij vandaag voelen? Positief, optimistisch, succesvol! Ja, Eva gaf mij een powerboost om de beste versie van mijzelf te worden en voortaan nog meer mijn hart te volgen! Een welgemeende merci!

Ja, Studio Stil in hartje Mechelen is een echt zo’n zalig verborgen plekje waar je kan thuis-komen. Een prachtige loft waar het heerlijk stil is (in het centrum van de stad!), keigezellig en warm ingericht maar ook zoveel meer dan dat. Je kan er naast coachings ook yogales volgen. Zeker een aanrader om te doen, ook al heb je nog nooit yoga gedaan. Eva geeft zelf yogales (ook dat doet ze fantastisch!) of iemand van haar team. En weet je wat er zo fijn aan is? Dat je geen tienbeurtenkaart moet kopen, maar dat je gewoon online een los lesje kan boeken wanneer jij daar zin in hebt. Wanneer ik dus nood heb aan mijn portie me-time, mijn klein diamantje in mijn agenda, dan plan ik voortaan gewoon een lesje in en mijn batterijtjes zijn daarna weer helemaal opgeladen.

Studio Stil, you have a place in my heart!
Volg @studiostil en @evadaeleman zeker ook op Instagram voor jouw dagelijkse portie inspiratie over bewust leven. Aanradertje!

Het tattoohartje op mijn linkerpols is er eentje voor ons vake en getatoeëerd door mijn zusje Femke.

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Ellen
  april 25, 2018 at 3:04 pm

  Eindeloos respect.
  Bewust op de rem durven staan en kiezen voor een andere manier van leven…
  En het dan ook nog dóen. En volhouden.
  Chapeau!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.