0
KINDERKOST LIFESTYLE

#momhack 5 redenen waarom een foodbox een slim idee is

Corona of niet? Gegeten moet er gedaan worden én alle taakjes die erbij komen kijken! Maar ook als je ALTIJD thuis bent is het een slim idee om een foodbox te bestellen en wel om deze redenen:

 • ‘Wat eten we vandaag’?
  Herken je de vraag? Soms heb je ECHT geen inspiratie om te koken, zeker niet na een dag huiswerk begeleiden, zelf werken, een kleuter bezighouden…met een Foodbag is deze vraag verleden tijd!
 • Quick and easy menu! en nog gezond ook
  Je kan bij Foodbag gaan voor verschillende kookstijlen zoals SANA, Veggie, Oginal maar ik ben toch grote fan van de quick and easy menu’s, want alle ingrediënten om snel eten op tafel te toveren zijn aanwezig, heerlijk toch?
 • Je andere boodschappen zij nog nooit zo snel gedaan
  Je moet niet meer nadenken over je weekmenu om boodschappen te doen en in coronatijden kan het al eens helpen om snel je boodschappen te doen, toch? Tijdswinst it is!
 • Je leert je kinderen zelf koken
  Onze Kobe is straks een volleerd kok als we zo doorgaan, want hij hoeft enkel het papier met het menu te lezen en te volgen, de recepten uit de juiste doos te halen en beginnen met koken. Ok, ik help hem nog een beetje maar ik vind het echt zalig om te zien hoe snel je kinderen zo leren koken.
 • Je leert nieuwe recepten kennen
  Ongelooflijk lekkere recepten die plots lievelingsmenu’s van je kinderen worden. Shakshuka met bloemkool met kikkererwten en ei…mmmm overheerlijk! Of lamsnootje met kruidige rijst en geroosterde worteltjes, ook lekker!

  Zelf eens proberen? Je kan hier bestellen

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.