0
Feesttips LIFESTYLE MAMA ZIJN

Een geslaagd derde verjaardagsfeestje voor Milleke, in ons kot!

Een dik maandje geleden vierden we ons Milleke zijn derde verjaardag met een klein quarantainefeestje. Wat normaal een groot familiefeest zou worden met alles erop en eraan, kon jammer genoeg niet doorgaan. Maar dat hield ons niet tegen om het feestje toch te laten doorgaan in ons kot.

12 maart 2017, 1096 dagen (!) geleden, het lijkt een eeuwigheid, kwam ons derde kindje ter wereld. Als klein lief schoonste kind ter wereld, na een heerlijke bevalling en een heerlijke babyknuffeltijd (met weinig slaap en veel huilbuien maar die zijn we ondertussen al lang vergeten). Maar als we één ding sinds jouw komst hebben geleerd is dat we plezier moeten maken, moeten genieten van alle kleine en grote dingen in het leven en dat er na regen altijd zonneschijn komt. Zeker in coronatijden zoals nu.


Het klinkt zo cliché, maar de afgelopen drie jaar zijn echt voorbij gevlogen. Het lijkt alsof ik eens met mijn ogen heb geknipperd, zo snel dat de klok tikt. En geloof mij lief klein Milleke, genieten met jou is geen probleem. Want hoe lief en grappig tegelijk ben jij? Mijn grote kleine knuffelman die elke ochtend minstens een kwartier komt mamatanken, mijn zelfstandig derde kind dat alles altijd zelf wilt doen (en ook al veel kan!) én het allerliefste broertje voor Kobe en Frauke. Wat zijn wij blij met jou in ons leven.
Dus we vierden jouw 1096ste dag met veel te veel taart en een gezellig kotfeestje bij ons thuis. Eentje voor de geschiedenisboeken, want een dag na jouw verjaardag gingen alle scholen dicht voor minstens 5 weken. Dat zijn er ondertussen al 7 geworden en wie weet hoe lang heel deze coronacrisis nog zal duren? Maar dat zal jij je later niet meer herinneren :-). Hoera voor 3 jaar Milleke, onze wervelwind, onze grapjesmaker, ons zonnetje in huis, ons kersje op de taart!

Een virtueel verjaardagsfeestje organiseren doe je zo:


1. Hoe gemakkelijk is het om online je eigen taart te kunnen bestellen bij jeeigentaart.nl? Wij kozen de supermooie dinosaurustaart en een tweedelige naked-cake die we zelf versierden met dino’s en kaarsjes enzo. Je kan er je taart laten personaliseren met naam of je eigen tekst erop laten zetten én ze wordt mooi verpakt bij je thuis geleverd zodat ze er op het feest nog even mooi uitziet als op de foto. En….het allerbelangrijkste ze was superlekker! Wat heeft een jarige kleuter meer nodig?

2. De versiering zoals de supermooie ballonslinger, de bordjes en de dion’s bestelde ik online bij Studio Lala. Wil je zelf een kotfeestje organiseren met versiering waar je weeeeeeeken genot van hebt (ja die slingers hangen hier nog steeds!), dan is Ine jouw vrouw, sowieso!3. Doe een House-party met gans je familie! Iedereen een lekker glaasje erbij en virtueel feesten, het kan! Milleke kreeg op zijn verjaardag ook allemaal leuke verjaardagsfilmpjes doorgestuurd van familie en vrienden, zo werd het toch nog een leuke dag voor hem.

4. Cadeautjes? Wat dacht je van een online spaarrekening? Sinds kort hebben wij hier YONGO voor elk kind! Erg handig, zeker in coronatijden. Vrienden en familie kunnen zo altijd en overal een centje bijdragen. En dat op een leuke, veilige en interactieve manier! En zo geef je je kind al van kleins af aan de mogelijkheid om zelf te leren sparen voor iets groots waar hij/zij al lang van droomt (later veel meer hierover, want ik ben echt superfan van dit platform en wil jou zeker meer vertellen over de voordelen ervan.)

5. Zorg voor een leuke bijpassende outfit in thema. Milleke zijn leuke dinotruitje vond ik bij Stones and Bones die nu de mooiste zomercollectie hebben.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.