0
LIFESTYLE

Kinderkleding Sofie's store

Dat het nog altijd solden zijn, heeft de postbode hier geweten! De solden vind ik namelijk het ogenblik bij uitstek om te webshoppen! Van thuis uit shop ik gezellig bij mijn favoriete webshops in kinderkleding en een dag later zit het pakje al in onze brievenbus of belt de postbode aan. Leuke stuks die ze deze winter nog kunnen dragen, maar ook bijvoorbeeld kleding op de groei voor volgende winter! Een goed voorbereide moeder, nietwaar? Eén van mijn favorieten, is zeker en vast Sofie’s store! Kobe en Frauke hadden dringend een nieuwe pyjama nodig en hier vond ik nog leuke exemplaren voor mijn slaapmonstertjes. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan uren te cocoonen in het weekend in je pyjama? Kobe en Frauke zijn dol op hun nieuwe slaapoutfit! Kobe zei afgelopen weekend zelfs: “Mama, dit is de leukste pyjama die ik ooit heb gehad!” Jaja, ons manneke begint zo zijn voorkeuren te hebben op vlak van kleding.

En ons Frauke is een echte schone slaapster sinds ze naar school gaat…
Sofie_store_pyjama
Sofie_store
sofiestore

pyjama_hatley

Schermafbeelding 2015-01-13 om 19.39.30
Ook leuk om te weten is dat Sofie een stenen winkeltje heeft in Haacht waar je live kan gaan shoppen!
Sofie's store
Naast leuke pyjama’s heeft de immer sympathieke Sofie (ik kan het weten, want ik ontmoette haar al twee keer op als standhouder op De Leuke Mamamarkt), kleurrijke en speelse kleding in haar shop waar een kind zich 100% tevreden in voelt. Bij het kiezen van de merken gaat ze vooral uit van haar persoonlijke gevoel. Ze probeert zich te onderscheiden van de rest door aandacht te besteden aan de zachtheid van de stoffen, exclusieve merken zoals Bamboojamas, Hatley, Frugi, Ubang, Maxomorra, Mala, Dis Un Couleur en veel meer. Ook het werken met organisch katoen vindt ze erg belangrijk en dat vind ik ook! Sofie, wij zijn hier alvast fan van jou kleurrijke concept met fleurige kleding!

Leuk om weten! Je krijgt nog altijd 30% korting op de hele wintercollectie en 10% extra korting vanaf 5 stuks met de code EXTRA!
www.sofie-store.be
sofie_store

 

Hebben jullie nog leuke webshoptips? Ik hoor ze graag in de comments!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Maai
    januari 14, 2015 at 7:11 am

    Dank je voor de tip. Ze hebben hier ook dringend nieuwe pijamas nodig en nog wel wat aanvulling. Ik ga eens neuzen 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.