0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Lachen, gieren en brullen @ hét Instagrammuseum Smile Safari

“Mamaaaa gaan we eens naar dat supercoole Instagrammuseum?” Wat als je 9-jarig kind je al weken de oren van het hoofd zaagt om EINDELIJK eens naar Smile Safari, hét allereerste instagrammable pop-up museum te gaan? Dan doet ge dat toch gewoon? Of was het niet gewoon? Euhm…laat ons zeggen dat we echt keihard hebben gelachen samen.

Wie ons volgt op Instagram, weet dat mijn lieve brave kindertjes het ondertussen al wat gewoon zijn om voor de camera te staan… Poseren? Kunnen ze als de beste! Dus…als kleine influencertjes kunnen ze zich hier helemaal laten gaan! Eerlijk? Ik zou hier nooit in mijn eentje naartoe komen maar met mijn kroost erbij is het echt wel lachen, gieren en brullen! En dat brullen mag je letterlijk nemen…want ze vervallen van de ene verwondering in de andere. “Oh mamaaaa mag ik ook aan dit touw hangen?” “Of mag ik ook op deze pizza surfen?” Het kan allemaal voor heel even in de kelders van Tour & Taxi’s.

Het is superleuk om eens te doen…een museum waar je niet saai moet staan kijken naar de foto’s en schilderijen aan de muur maar waar je zelf onderdeel wordt van het decor. “Is het hier saai kindjes?” “Neeee mama het is echt superleuk! Mag ik eens een foto van jou nemen voor jouw Instagram?” Haha…euhm?! Iets van de appel en de boom zeker?

Vet of njet?
Of ik het zou aanraden om er met je kinderen naartoe te trekken? Ja, zeker als je zelf Instagram hebt en eens keihard wilt lachen. Je ziet heel wat herkenbare situaties bij andere Instagrammers (soms gaat het er los over, haha en manlief kon soms eens heel hard zuchten). En ja…je moet er wel wat centjes voor neertellen dus misschien is het niet helemaal zijn geld waard. Maar…je krijgt er wel heel wat grappige kiekjes voor in de plaats. En ik weet al welke foto ik op mijn volgende verjaardag ga posten :-).

Smile Safari loopt nog tot eind november in Tour & Taxis, Brussel. Haast je dus als je er nog bij wilt zijn! Je koopt je tickets wel best online want dan kan je een tijdslot kiezen en krijg je zo’n 90 minuten om je tour in dit Instagrampretpark te doen. Enig minpuntje De kaarten kosten 20 euro voor volwassen en 17 euro voor kinderen boven de 6 jaar. Je krijgt wel 10 fotoprints (en een Sprite Zero).

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.