0
EROPUIT Op reis met kinderen

Back to basics met onze kinderen naar Zweden: een fotospecial

Lang geleden hé? Ik was dan ook even verdwenen van het WWW (behalve van Instagram dan) om te genieten van drie weken Zweden.

Dat wij ondertussen smoorverliefd zijn op dit land wisten jullie al. Na onze rondreizen afgelopen drie zomers, droomden we ervan om eens drie weken te onthaasten in dit mooie land op één plek. Drie weken traag leven, niet té veel doen, lekker veel tijd voor elkaar zonder WiFi (er was wel 3G), zonder elektriciteit, zonder deadlines, zonder de rush van elke dag maar wel mét elkaar.

Voor ik alle verhalen, tips, recepten, uitstapjes en geheimen van onze meer dan fantastische reis op jullie loslaat, deel ik graag eerst een fotospecial om je al wat warm te maken voor onze reis die meer dan fantastisch was.

Geniet je even mee?
Laat mij vooral weten wat je nog wilt weten over onze reis. Dan giet ik dat mee in een artikel.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.