0
EROPUIT Uncategorized

Met je kinderen naar een festival: Sfinks Mixed

IMG_5363Met je kinderen naar de festivals mag geen probleem zijn, in ons land is er in de zomer bijna elk weekend een festival en velen daarvan zijn kindvriendelijk! Wij mochten dat vandaag aan den lijve ondervinden op Sfinks Mixed in Boechout.

We konden er muziekgroepen vanuit de hele wereld aan het werk zien en we mochten er bovendien helemaal gratis binnen, als dat niet geweldig is? Kinderanimatie was er massaal aanwezig met een heus Kidz-dorp waar reuzespringkussens zijn, waar je je kan laten grimeren, hennatattoos laten zetten, zelf muziek maken, knutselen, verhaaltjes luisteren, noem maar op.

Onze kindjes vonden het ook geweldig om gewoon samen met ons leuke concertjes mee te pikken en lekker mee te dansen. We genoten vooral van de band Borokov en van Bankra Bike, een feestje op wielen! Geinspireerd op soundsystems uit Jamaica en Trinidad en Tobago zorgde Bankramet zijn Zuid Amerikaanse en Afrikaanse vibes voor een heerlijk dansmomentje op de wei. Zeker toen Kobe voor de eerste keer in zijn korte leventje ten dans werd gevraagd. Zalig was dat!

Tip: als je naar een festival gaat met kinderen, vergeet dan geen polsbandjes aan te doen waar je je gsmnummer kan opschrijven voor mochten ze verloren geraken. Je ziet ook overal kindjes met oorbescherming omdat het gehoor van kindjes nog erg kwetsbaar is. En last but not least, wees zelf ontspannen en verwacht niet te veel of erger je niet te snel als ze voor de derde keer naar het toilet moeten of sneller moe zijn. Wij genoten vooral van de quality time samen, het zalige weer, het lekkere eten en de goeie muziek! Iedereen content en tevree naar huis.

Nog zin om komende weken naar een festival te gaan met je kinderen?
Dan is Dranouter op 5,6 en 7 augustus al jaren het familiefestival bij uitstek.

Jullie nog leuke kindvriendelijke festivaltips?
IMG_0699_2IMG_5374IMG_5335IMG_5353IMG_5377IMG_5372IMG_5368IMG_5383IMG_5351

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.