0
EROPUIT Uncategorized

En zee van tijd in de strandhuisjes van Julianadorp

IMG_3891Een heel weekend vanop het balkon van je eigen strandhuisje turen over de kustlijn, een spectaculaire zonsondergang aan zee meemaken, in slaap vallen met het geluid van de golven en opstaan met een prachtige zonsopgang…het klinkt als een scène uit een luxe vakantie ver weg hier vandaan, maar niets is minder waar! Je vindt deze unieke beleving gewoon in Nederland in Julianadorp aan Zee, zo’n 3 uurtjes rijden vanuit Brussel.

Als er iets is dat nog op onze bucketlist stond, dan was het in slaap vallen en ontwaken op een strand met het geluid van de zee. Klinkt romantisch hé? Dat we hiervoor dus niet zo heel erg ver moesten reizen, ontdekten we een half jaar geleden in de nieuwste Landal-vakantiegids. Afgelopen weekend brachten we ons langverwacht leuk familieweekendje door in zo’n strandhuisje met alles erop en eraan. Een mooi keukentje, een badkamer met douche, een gezellige woonkamer voorzien van verse bloemen (!), televisie en DVD-speler en een slaapzetel. De kindjes sliepen in hun eigen slaapzoldertje met supergezellige bedden in steigerhout, wij genoten van twee zalig rustige nachten in onze eigen slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed. Op ons eigen terras met balkon stonden ook nog gezellige stoelen en loungebedden. Wat heb je meer nodig om een weekend te ontstressen en relaxen?
IMG_0281IMG_0283IMG_3847
Kobe en Frauke beleefden er het weekend van hun leventje! “Kijk mama, de zee is van ons nu!” Toen we zaterdagochtend wakker werden, renden ze in hun pyjama op het strand. Dit maak je niet elke dag mee, toch?

Het hele weekend duwden we lekker lang op de pauzeknop. Heerlijk lang ontbijten mét zicht op zee, lekker niks doen, loungen op de strandstoelen terwijl de kids zandkastelen bouwen, putten graven of met hun voetjes in de zee stonden. Voetballen op het strand, spelen met de frisbee, windvliegeren…heerlijk! Regen? Dat lieten wij niet aan ons hartje komen.  Binnen speelden we gezelschapsspelletjes of keken we een filmpje, ik had tijd om te haken en ik ging zelfs lopen op het strand en de papa ging fietsen.

Op het park en In de omgeving van Julianadorp is heel wat te beleven zoals een bezoekje aan het Fort Kijkduin, het Marinemuseum, de Klimvallei of de Tulpentuin maar we planden dit weekend bewust niets omdat we zoveel mogelijk wilden genieten van ons strandhuisje en ons zicht op zee.

Conclusie? Zo’n weekendje Landal Beach Resort Ooghduyne is niet zo goedkoop (zeker niet in het hoogseizoen maar kijk zeker ook eens naar de last-minute aanbiedingen), maar wat je ervoor in de plaats krijgt is onbetaalbaar! Romantiek, quality time ten top, een prachtig uitzicht en een unieke beleving die je nooit meer in je leven vergeet! Hier keren wij zeker nog eens terug als we de tijd willen laten stilstaan en meer willen genieten van elkaar! Een aanrader van jewelste!

Het regenpakje en regenjasje van Kobe en Frauke vonden we bij Ducksday en was onmisbaar tijdens dit regenachtig weekend!

IMG_3864IMG_3858 IMG_3855 IMG_3853 IMG_0285IMG_3886IMG_0289IMG_3893IMG_0293IMG_0287IMG_0288IMG_0286IMG_3916IMG_0292IMG_0295_2IMG_0296IMG_0297

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Barbara
  mei 23, 2016 at 3:32 am

  dat ziet er idd heeeeeeerlijk uit! ooit hebben we ook eens naar zo’n huisjes gekeken, misschien waren het dezelfde, maar het was niet meer vrij wanneer het wilde en daarna kwam het er niet meer van. Misschien toch ooit eens opnieuw proberen als ik dit zie 🙂

 • Reply
  Jozefien
  mei 23, 2016 at 7:36 am

  Ziet er zalig uit! En die foto waar hun voetjes gepakt worden, goud waard!

 • Reply
  Mama van Twee
  mei 23, 2016 at 7:45 am

  Een ander nieuw Landal-park met strandhuisjes aan zee is Hoek van Holland. Ziet er mij ook zo fantastisch uit en eens we terug in België wonen gaan we dit zeker ook eens doen, gezien we de zee dan niet meer zo dicht bij ons hebben dan nu in Den Haag/Scheveningen op 10 minuten. Maar eerst weekendje Friesland volgende week in Landal Esonstad!

 • Reply
  cindy @ atelier georgette
  mei 25, 2016 at 7:20 pm

  Ziet er zalig genieten uit! Leuke foto’s!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.