0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Iedereen op kamp

Als klein Lobke deed ik niets liever dan op kamp gaan…kamp 1 was nog maar net gedaan of ik vertrok al op een volgend kampje. Chiro, sportkamp, CM-kamp…ik heb ze allemaal getest én goedgekeurd. Toen ik zelf kinderen kreeg, wilde ik dus niets liever dan hen de kampliefde doorgeven.

Vorig jaar gingen ze al eens mee op chirokamp en ook dit jaar ben ik volop aan het zoeken naar leuke kampideetjes. Want tegenwoordig zijn er wel wat kampjes op de markt. Helaas zijn ze ook allemaal zeer snel volgeboekt en zijn het al bijna Tomorrowlandtoestanden om je kind ingeschreven te krijgen in hun favoriete kampje.

Ik had dus veel geluk afgelopen paasvakantie dat Kobe & Frauke mee met Idee Kids op kamp konden, want hoe leuk was dat eigenlijk? Ik had opvang gedurende een week en de kinderen beleefden de tijd van hun leven, leerden iets bij en maakten nieuwe vriendjes. Thuis speelden ze lustig verder en zelfs nu het kamp al een week achter de rug is, willen ze regelmatig nog eens Hotelchef spelen en zelf iets lekkers maken zoals koekjes of pizza.

Iedereen op kamp met Idee Kids
Het leuke aan Idee Kids is dat ze je schatjes echt bezighouden en dat ze echt van alles bijleren! Kobe en Frauke gingen op hotelkamp en waren tijdens deze Hotel Special-week baas in het hotel. In hun restaurant leerden ze pizza’s bakken en koekjes maken samen met Papa Piracoli! Oh dat vonden ze echt heerlijk! En ze gingen ook eens een kijkje nemen achter de schermen van een echt hotel, hoe leuk! Daarnaast waren ze ook heel vaak creatief bezig en de monitrices waren echt de allerliefsten, ik had een erg fijn contact met hen en ze zorgde ervoor dat Kobe en Frauke zich meteen op hun gemak voelden, zo moet dat zijn, toch?
Op de Ideekids-blog konden we thuis goed mee volgen wat ze daar elke dag uitspookten, ook leuk!

Conclusie?
Wij hebben weer wat leuks ontdekt en we gaan zeker nog eens terug op kamp met Idee Kids. Jullie ook zin gekregen?
Dan heb ik goed nieuws, want ik mag jullie allemaal een korting van 7 EUR geven op elk kampje dat jullie boeken met de code: MAMALOBKEKIDS. Ik zou niet twijfelen!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sofie
    april 23, 2019 at 3:34 pm

    In januari plan ik hier de zomervakantie vol kampjes. Als we langer wachten zijn de leukste dingen al volzet. Ik kijk niet echt naar andere vriendjes of zo, ik moet werken en dus de vakantie overbruggen. Bovendien heb ik graag wat variatie voor Juliette (Arthur start in september in de onthaalklas dus die moet ik nog niet voorzien). Ondertussen ken ik denk ik zowat alle organisaties in de buurt 😉 Maar die idee kids hebben wel originele kampen moet ik zeggen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.