Een Moederdagontbijt om nooit meer te vergeten

Het is vandaag weer Moederdag, altijd een leuke dag om naar uit te kijken! Want wat vind ik het heeeeeeerlijk om dan gezellig te genieten van een lang en traag ontbijtje mee klaargemaakt door de kindjes, zelfgemaakte cadeautjes te krijgen en te voorzien worden van een geweldig moederdagliedje en een superlief versje! …”Jij bent mijn mama niet zomaar een mevrouw, daarom dit geschenkje, mama ik hou van jou!” Smelt!

Meer moet dat niet zijn, toch?
Op zo’n momenten voel ik mij ontzettend dankbaar dat ik drie gezonde kinders op de wereld heb gezet en die bovendien één voor één overlopen van liefde voor hun mama (en omgekeerd ook natuurlijk!)

Genieten jullie zelf even mee na van ons Moederdagontbijt? (in onze gloednieuwe keuken!)

 

De mooie foto’s zijn van Tobias van Toledo, een superlieve fotograaf die vandaag geen shoots in de studio of geen geposeerde foto’s maakte, maar een spontane en oprechte ‘day in the life‘ reportage waarbij hij een paar uur uit ons alledaagse leven vast kwam leggen. Oprechter als vandaag kon het ook niet zijn, recht uit mijn bed met mijn haar nog in de waaaar, maar heeeeey het is oké :-), wij hebben toch supermooie foto’s van ons Moededagontbijt!

3 thoughts on “Een Moederdagontbijt om nooit meer te vergeten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.