0
MAMA ZIJN

Een Moederdagontbijt om nooit meer te vergeten

Het is vandaag weer Moederdag, altijd een leuke dag om naar uit te kijken! Want wat vind ik het heeeeeeerlijk om dan gezellig te genieten van een lang en traag ontbijtje mee klaargemaakt door de kindjes, zelfgemaakte cadeautjes te krijgen en te voorzien worden van een geweldig moederdagliedje en een superlief versje! …”Jij bent mijn mama niet zomaar een mevrouw, daarom dit geschenkje, mama ik hou van jou!” Smelt!

Meer moet dat niet zijn, toch?
Op zo’n momenten voel ik mij ontzettend dankbaar dat ik drie gezonde kinders op de wereld heb gezet en die bovendien één voor één overlopen van liefde voor hun mama (en omgekeerd ook natuurlijk!)

Genieten jullie zelf even mee na van ons Moederdagontbijt? (in onze gloednieuwe keuken!)

 

De mooie foto’s zijn van Tobias van Toledo, een superlieve fotograaf die vandaag geen shoots in de studio of geen geposeerde foto’s maakte, maar een spontane en oprechte ‘day in the life‘ reportage waarbij hij een paar uur uit ons alledaagse leven vast kwam leggen. Oprechter als vandaag kon het ook niet zijn, recht uit mijn bed met mijn haar nog in de waaaar, maar heeeeey het is oké :-), wij hebben toch supermooie foto’s van ons Moededagontbijt!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Moederschip
  mei 13, 2018 at 3:24 pm

  Ziet er daar heeeeeel gezellig uit! En waw, drie kindjes die gewoon aan tafel blijven zitten??

 • Reply
  Lisa
  mei 13, 2018 at 5:33 pm

  Ik wou dat ik er deze ochtend zo fris uit zag als jij! ;-D

 • Reply
  Katrien@huisjethuisje
  mei 14, 2018 at 2:19 pm

  Leuke fotoreportage! Meer moet dat inderdaad niet zijn

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.