0
MAMA ZIJN Uncategorized

En toen werd je 5 jaar

Liefste Kobe,

IMG_7372Andere moeders zullen het beamen: kleine jongens worden veel te snel groot! Het liefst zou ik in een teletijdmachine kruipen om de laatste vijf jaren nog eens te herbeleven, want wat ben jij van baby af aan al een fantastisch kind! Ik mag dat zeggen, want ik ben je enige echte mama! Hoe ouder je wordt, hoe meer kroppen in mijn keel ik krijg bij het terugdenken aan hoe jij ter wereld kwam en de eerste dagen, weken, maanden en jaren….
11850535_10152882620155518_1397521464072456270_o
kobe

Wat ben ik ongelooflijk trots op jou en wat ben ik dankbaar voor alle topmomenten die we met jou afgelopen jaar mochten beleven! Je steeds groter wordende nieuwsgierigheid vinden wij echt zalig! Je eerste keer op de skilatten, je bezorgdheid en zachtheid voor je kleine zusje, hoe je steeds meer op je papa lijkt, hoe je op school openbloeide van een stille jongen tot een sociaal deugnietje! Afgelopen jaar leerde je zoveel bij en leerden wij zoveel van jou! “Mama, leg je gsm eens aan de kant!” of “Mama, wij zijn gelukkig hé!” zijn zinnetjes die je meermaals tegen me zegt en die me even stil doen staan bij de werkelijkheid. Dankjewel hiervoor lieve zoon van me!

Je leerde zwemmen zonder bandjes, je rijdt vandaag alleen rond op onze camping…al van baby af aan laat ik je elke dag een beetje losser en dat maakt me blij, maar anderzijds ook een beetje bang. Je maakt iets los in mij, maar je maakt mij tegelijk ook zo ongelooflijk kwetsbaar! Nooit gedacht dat moeder worden mij zo kwetsbaar kon maken!

IMG_7366

Over enkele dagen ga je naar de derde kleuterklas, het laatste jaar dat je samen met je zusje in de kleuterschool zal vertoeven. Ook daar word ik week van, maar tegelijk maakt het van mij een trotse mama!

Maar eerst genieten we nog even van onze allerlaatste vakantiedag samen!
En volgende week krijg jij je verdiende verjaardagsfeestjes!

Dikke knuffel!

Je liefste mama!
XXX

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Liese
  augustus 29, 2015 at 6:31 pm

  Yey voor kobe! Wreed hoe ze onder je vel kruipen die patatjes!

 • Reply
  Nathalie
  augustus 30, 2015 at 10:11 am

  Heel leuk geschreven!!

 • Reply
  Lotte
  augustus 30, 2015 at 12:36 pm

  Zo koddig zeg!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.