0
Zelfgemaakt

Weef eens je eigen unieke wallhanging

Weet je nog dat ik een aantal maanden geleden de oproep lanceerde om samen een workshop weven te volgen? Wel, die was in geen tijd volzet en gisteren was het zover! Op een zonovergoten terrasje in de Noen in Mehelen leerde Anneke van Jemamuse ons de basistechnieken weven en creëerden we onze eigen unieke wallhanging tijdens deze leuke inspirerende workshop!

Onze eigen unieke wallhanging

Maaaaaanden keek ik uit naar deze workshop, want weven is een leuke manier om alle tijd even stil te zetten en met je handen iets moois te creëren of gewoon om een gezellige tijd met gelijkgestemde zielen door te brengen! Echt de me-time die ik nodig had! Tijdens de workshop was er ook tijd voor cava en overheerlijke brownies én aan het einde van de workshop gingen we naar huis met onze eigen wallhanging (die nu mooi hangt te wezen in mijn nieuwe keuken!) Ik moet jullie niet vertellen dat dit een meer dan geslaagde namiddag was!

Oh ja, tijdens de workshop waren alle gereedschappen, garens en wol zijn ter onzer beschikking om te gebruiken tijdens de workshop. Een kleine basiskit met weefgetouw en weefnaalden mochten we meenemen naar huis, zodat we thuis nog meer projecten kunnen maken. Ik weet weer wat doen thuis, ik ga dit zelfs eens uittesten met de kinderen. Wordt dus vervolgd.

Anneke, je was geweldig, erg bedankt voor deze fijne samenwerking en ik hoop dat we hier nog een vervolg aan kunnen breien. 14 toffe madammen gingen naar huis met hun eigen unieke wallhanging, daar word je toch keiblij van?
Wie zin heeft om mee aan te schuiven aan de workshoptafel van Anneke, er is nog plaats bij de workshop van 27 mei. En wie weet hernemen wij onze samenwerking nog eens in het najaar?

Onze workshop ging door in De Noen in Mechelen,een supergezellig adresje waar je ook heerlijk kan gaan ontbijten of lunchen! Aanradertje!

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  AdriannaBold
  mei 25, 2018 at 5:48 am

  I have checked your page and i’ve found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google, but there
  is a tool that can help you to create 100% unique content, search for;
  SSundee advices unlimited content for your blog

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.