0
Daguitstappen EROPUIT Kinderactiviteiten

Als de koning te rijk in Efteling Bosrijk

De Efteling staat al lang op onze nummer één pretparken, maar wil je eens echt op je gemakje de Wereld vol Wonderen ontdekken en genieten van de magie en het familiaire gevoel, huur dan eens een huisje in Vakantiepark Efteling Bosrijk. Wij beleefden er 3 magische dagen in het Bloghuis midden in de bossen op nog geen 10 minuten loopafstand van het Efteling park. Ik moet je niet vertellen dat we onze kindjes maar moeilijk weer naar huis mee kregen :-).

Ik geef je dan ook graag enkele redenen waarom je misschien ook eens een verblijf in Efteling Bosrijk moet overwegen met je gezin, familie, vrienden, kennissen…

1. Je kan drie dagen lang in alle rust genieten van de Efteling


Nooit eerder gingen we zooooooo lang naar een pretpark. Vroeger zou ik hier niet voor staan springen, want serieus zo lang naar een pretpark dat is toch te gek voor woorden? Maar dankzij een verblijf in zo’n mooi vakantiepark waar je in alle rust kan ontspannen aan het water, kan genieten van lekker eten in het Eethuys en alle luxe hebt in je huisje, heb je zelfs spijt dat je al naar huis moet.Omdat je bovendien onbeperkt toegang hebt tot het pretpark, is er ook geen haast bij. Want je hebt tijd…alle tijd van de wereld om alle attracties op je gemakje te doen. Fijn om weten! Bosrijkbewoners mogen een half uurtje sneller naar de Efteling waardoor je minder lang moet wachten aan enkele populaire attracties zoals de Baron bijvoorbeeld.

2. Kinderen zijn de koning te rijk in Efteling Bosrijk


Tuuuuuuurlijk is de Efteling superleuk voor kinderen, maar ook voor mama’s en papa’s! Ook in het Vakantiepark Efteling Bosrijk is er vanalles te doen voor de allerkleinsten. Naast het dagelijkse entertainment is er o.a. een zwembad, verschillende superleuke speeltoestellen en alle vakantiewoningen en appartementen zijn voorzien van Efteling-tv (goed om ff te ontladen na een drukke Efteling dag!) Ook fijn om weten, er is een Badhuys waar je kan gaan zwemmen.


En dit is ook keileuk: Slapen in Bosrijk doe je met de slaapmuts van Klaas Vaak. Elke dag strooit hij er zijn magische slaapzand in zodat je elke nacht superfijn wegdroomt na een dag in het park. Klaas Vaak woont op dit vakantiepark. Zijn zandkasteel ligt te midden van het meer. Elke avond komen zijn Zandkabouters je ophalen zodat Klaas Vaak jou een verhaaltje voor het slapengaan vertelt. Maar er komen ook wel eens Sprookjesbosbewoners op bezoek om kinderen te vermaken. Voor en na je parkbezoek is er eigenlijk altijd wel iets te doen. En dat maakt een verblijf in Bosrijk echt onvergetelijk!

3. Je kan ontbijten met de sprookjesfiguren


Hiermee hebben we ook echt gescoord bij onze kindjes. De sprookjesprinses en Roodkapje kwamen even uit het Sprookjesbos om mee aan de ontbijttafel te komen zitten. Ontbijten in het Eethuys is dus ook echt een aanradertje, want je kan er echt superlekker eten. Een uitgebreid ontbijtbuffet met allemaal lekkere en gezonde dingen zoals smoothies, yoghurt, vers fruit…mmmmmm, wat hebben we hiervan genoten.

4. De Efteling bezoeken met een baby gaat zo veel beter


Met een baby van net 1 jaar is een verblijf in Efteling Bosrijk ook erg handig, want zo konden we Mil in de namiddag een heerlijk middagdutje laten doen in ons huisje. En zelfs Kobe en Frauke deden een middagdutje om daarna weer vollen bak verder te kunnen genieten.
Alles was ook aanwezig zoals een babybedje en kinderstoel zodat je niet te veel extra spullen moet meesleuren. En ook in de restaurants was Mil meer dan welkom. Alleen maar pluspunten dus voor baby’s! De Efteling zelf bezoeken met een éénjarige is ook een aanrader, want je zag Mil echt genieten van het Sprookjesbos (van de beroemde paddenstoel was hij niet weg te slagen. Ook de Droomvlucht, de bootjes en enkele kleinere attracties waren zeker geschikt voor hem.

5. Je hebt tijd om sommige attracties meerdere keren te doen

Vijf keer in de Python, drie keer per dag de Droomvlucht…als je eventjes in de Efteling bent, kan dat allemaal. En laat dat nu superleuk zijn voor kindjes die er maar niet genoeg van krijgen. De Efteling-app is trouwens ook een echte aanrader, want ben je benieuwd hoe lang je op dit moment moet wachten bij de Droomvlucht? Of hoe je het snelst bij Baron 1898 komt? Dan vind je dit allemaal snel en gemakkelijk terug in de gratis Efteling-app. Je kan thuis ook je bezoek beter voorbereiden en toevoegen aan je favorieten om je dag/weekend samen te stellen.

Eén ding is zeker….Kobe, Frauke en Mil hebben drie magische dagen achter de rug waar ze nog lang over zullen navertellen. En wij? Wij komen zeker nog eens terug naar Efteling Bosrijk om te kunnen familietanken, want zo’n drie volle dagen altijd samen zijn, dat laad je echt weer helemaal op!

Merci Efteling om ons weer te doen beseffen dat sprookjes met een happy end bestaan!

Het bewijs staat op de foto’s:

Ook een verblijf boeken in Efteling Bosrijk? Ga dan zeker eens kijken op de website van het superleuke vakantiepark!

Hier schreef ik eerder al enkele tips om een Eftelingbezoekje optimaal voor te bereiden en hier waarom een bezoekje aan de WinterEfteling de moeite waard is. Valt het op dat wij Eftelingfans zijn?

Zijn jullie al in Bosrijk geweest? Heel benieuwd!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    zebrazonderstrepen
    mei 14, 2018 at 2:49 pm

    hier kiezen ze iedere zomer opnieuw voor een verblijf in de Efteling. Ze slapen dan in het Efteling hotel. Vooral de combinatie van de shows en de attracties scoort hier hoog.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.