0
EROPUIT Uncategorized

Toverland

IMG_0161Voor leuke uitjes zijn wij hier altijd te vinden! Vandaag kregen we de kans om met ons gezin een bezoekje te brengen aan pretpark Toverland in het Nederlandse Sevenum. Omdat we dit weekend logeren in vakantiepark Landal De Vers, was dit het daguitstapje bij uitstek! Maar ook als je uit België moet komen, dan is dit goed te doen, op 1,5 uurtje rijden vanuit Brussel ben je hier.

Dat ik geen pretparkmens ben, dat weten jullie ondertussen misschien al. Je doet mij absoluut geen plezier met een ritje in een achtbaan en een half uur aanschuiven in een lange rij om 5 minuten in een attractie door te brengen, vind ik verschrikkelijk! Maar Toverland was anders!
Vandaag scheen het zonnetje volop, maar ook bij minder goed is een bezoek aan Toverland erg geschikt, omdat het park voor een groot deel overdekt is en het, in tegenstelling tot vele andere parken, het gehele jaar geopend blijft.
Voor Kobe en Frauke was het Land Van Toos een toppertje. Hier konden ze klimmen en klauteren terwijl wij ze goed in het ook konden houden. En omdat ons Frauke net 90cm was, mocht ze onder toezicht mee in heel wat attracties wat onze dag goed heeft gemaakt! Lachen, gieren en brullen deed ze toen ze voor het eerst in een achtbaan ging! Ook de Teacups werden erg gesmaakt. Kobe met zijn 1,10m had geluk want zo kon hij samen met papa mee in de snellere achtbaan de Dwervelwind! Dat maakt dit park zo leuk, er is voor groot en klein genoeg te doen! Of je nu peuters, kleuters of zelfs al tieners hebt, iedereen kan hier iets leuks doen! Bovendien is het park niet té groot en heel overzichtelijk.
Omdat de vermoeidheid even toesloeg, pikten we nog een Toos Tovershow mee, zo konden onze tovenaars even op adem komen na al die indrukken!
Ondertussen liggen onze dagtrippers al lang te slapen en dromen ze van hun leuk dagje dat ze niet snel zullen vergeten!

Genieten jullie nog even mee?
ZOOVER_AWARD_ToverlandIMG_2678.JPG
130701_Teacups-header1 565 x 360
IMG_0166
IMG_2617.JPG
IMG_2684.JPGIMG_2685.JPG
IMG_2680.JPG
IMG_2682.JPG
IMG_0157
Toverland
IMG_2679.JPG
IMG_2625.JPG

Ik heb goed nieuws, want ik mag één gezin gelukkig maken met twee gratis tickets voor Toverland! Wat moet je hiervoor doen?
1) Laat hieronder in de comments weten waarom jij naar Toverland wilt gaan.
2) Like ons op Facebook en Instagram en deel deze blogpost.
3) Woensdag maak ik de winnaar bekend!

Wie Toverland graag eens bezoekt, hier vind je alle parkinformatie.
Hebben jullie nog leuke pretparktips? Ben benieuwd!

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Tine
  mei 3, 2015 at 4:40 am

  Ziet er heel leuk uit! Dat ga ik onthouden ?

 • Reply
  Lisan
  mei 3, 2015 at 5:25 am

  Super heh?! Ik kan het alleen maar beamen. Voor ons is dit ook een van onze favoriete parken!

 • Reply
  Davina
  mei 3, 2015 at 6:28 am

  Daar zijn wij nog niet geweest, komt dus bij op ‘t lijstje 🙂 In de paasvakantie zaten we aan zee en zijn we ook twee keer naar Boudewijn Seapark geweest in Brugge. Dat vond ik voor mijn dochter van 3 ook echt de max. Er zijn 3 shows (dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden) en voor de rest ook speeltuinen en attracties, en ze mocht op de meeste attracties al op (96cm).

 • Reply
  Korreltje
  mei 4, 2015 at 9:01 am

  O, leuk park ja. Zijn wij ook wel eens geweest, toen we daar op vakantie waren. Voor elk wat wils, bij ons is oudste 6 jaar ouder dan jongste, dus dan moet het leuk blijven voor zowel groot als klein.

 • Reply
  Horemans Mieke
  mei 4, 2015 at 12:53 pm

  Oh, daar zijn we nog niet geweest, maar al wel veel van gehoord. Het zou perfect zijn om met mijn dochtertje eens naartoe te gaan.

 • Reply
  Ines
  mei 4, 2015 at 12:56 pm

  ons zoontje met autisme zou dat super vinden, hem zien genieten, hem in zijn fantasie laten ingaan, en we zouden er allemaal deugd van hebben om er eens tussen uit te zijn.

 • Reply
  Sarah
  mei 4, 2015 at 1:09 pm

  De laatste maanden zijn mijn man en ik hard aan het werken in ons nieuwe huisje om eind mei eindelijk te kunnen verhuizen. De kids hebben het even niet makkelijk omdat mama en papa zoveel weg zijn. Gelukkig kunnen we terugvallen op zeer fijne en enthousiaste grootouders. Na de verhuis kunnen we wel een leuk uitstapje gebruiken. Toverland misschien … 🙂

  x Saar

 • Reply
  liesbeth
  mei 4, 2015 at 1:12 pm

  Ziet er heerlijk uit! Wij zijn hier ook landal fans, al enkele parken geprobeerd en altijd fijn!
  In de zomer nog eens een nieuw proberen en moesten we dan ook nog toverland kunnen ontdekken is dat helemaal de max voor de kindjes!

 • Reply
  Ivy Jansen
  mei 4, 2015 at 1:46 pm

  Hoewel redelijk dichtbij, zijn we er nog niet geraakt. Moet gratis tickets gaat dat er deze zomer zeker van komen !!

 • Reply
  Ellen
  mei 4, 2015 at 1:54 pm

  Hocus Pocus Pas, ik wou dat ik met mijn kleine jongen in Toverland was. Wie niet waagt, niet wint.
  Kus,
  Ellen (en Seppe)

 • Reply
  Anke Boonen
  mei 4, 2015 at 5:03 pm

  Daar willen we zeker heen na jullie enthousiaste verhaal!! Nu voor mij ook duidelijk dat onze kids zich hier zullen vermaken. Ik doe dan ook graag mee!!
  Op IG heet ik Anke80 en op Facebook JohanAnkeJobCasSaelmans! !

 • Reply
  isi declercq
  mei 4, 2015 at 5:55 pm

  Zou een perfecte afsluiter zijn van een weekendje weg met zoonlief in juni! Papa op vis weekend, mama en zoon pure Quality-time (Met grote Q) 😉 op hun eigen weekendje!
  En die dag ben ik jarig dus zou dubbel feest zijn… 🙂

 • Reply
  evelyn
  mei 4, 2015 at 8:40 pm

  Ziet er super leuk uit!! Papa werkt heel veel dus een beetje quality time zou van pas komen x

 • Reply
  Emmy
  mei 5, 2015 at 6:41 am

  De zomervakantie staat vol gepland met uitstapjes met de kids
  Toverland mag zeker mee op deze lijst!

 • Reply
  Lore S
  mei 5, 2015 at 7:25 am

  Wij hebben binnenkort een tripje gepland naar Toverland. Als we nu gratis tickets zouden winnen, dat zou de dag nog leuker maken!

 • Reply
  ema valvekens
  mei 5, 2015 at 8:37 pm

  Na de leuke tips over Landal De Vers hebben we besloten onze vakantie eind juli daar door te brengen, nu enkel nog boeken. We gaan zeker ook naar Toverland en het Aardbeienland. Gaat onze dochter van bijna 4 super vinden. Uitblazen met het gezin en tijd voor elkaar na een paar heel drukke maanden als zelfstandige 🙂 die tickets zouden het extra ‘om naar uit te kijken’ maken.

  • Reply
   Lobke Gielkens
   mei 5, 2015 at 8:51 pm

   Daar gaan jullie geen spijt van krijgen emma, ben blij dat ik jullie heb kunnen inspireren. Als je nog tips nodig hebt, laat maar weten! Veel plezier alvast!

 • Reply
  Rianne
  mei 5, 2015 at 11:48 pm

  Zo dit in de buurt, maar we zijn er nog nooit geweest.. mijn 2 jongens zouden het geweldig vinden.

 • Reply
  Charlotte
  mei 6, 2015 at 11:44 am

  Leuk! Ik ben verkocht, ga er zeker een keer heen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.